Η Μαντάμ Σουσού βρίσκεται παντού!

Η Μαντάμ Σουσού βρίσκεται παντού!

Η Μαντάμ Σουσού βρίσκεται παντού!
Σε μια όμορφη γωνιά του διαδικτύου συναντήσαμε τις «γλυκές ιστορίες» ένα μπλοκ φτιαγμένο για .. Σουσούδες!
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ποια Σουσού βρίσκεται πίσω από την δημιουργία αυτού του εμπνευσμένου μπλοκ, και το όνομα αυτής @danikadimitra !
Την συναντήσαμε λοιπόν στο ομώνυμο Hair Saloon της στην οδό Σπευσίππου 46 στο Κολωνάκι για να την γνωρίσουμε καλύτερα!
Η Δήμητρα λοιπόν, είναι μια γυναίκα που ασχολείται με την εικόνα του ανθρώπου επί της ουσίας. ‘Όπως δηλώνει η ίδια «Η μεγαλύτερη ουσία και τα πιο σπουδαία πράγματα βρίσκονται στην νοσταλγία, στην παιδικότητά μας..» Από μικρό παιδί, μεγάλη της χαρά και έμπνευση ήταν να κάθεται με την γιαγιά της και να βλέπουν μαζί Μαντάμ Σουσού. «Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες έχουνε πολύ ανάγκη πια να είναι ο εαυτός τους, να αποενοχοποιούνται από την εικόνα τους και να ασχολούνται με αυτήν χωρίς να νιώθουν άσχημα».
Έτσι πριν 2 χρόνια μια Κυριακή πρωί όπως καθόταν πλέον με τα δικά της παιδιά και αναπολώντας νοσταλγικά τα δικά της παιδικά χρόνια, εμπνεύστηκε την δημιουργία της στήλης «Γλυκές Ιστορίες» όπου γυναίκες δραστήριες, ανεξάρτητες οικονομικά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένες αποενοχοποιούν την εικόνα τους και μιλάνε για αυτήν επί της ουσίας, όπως ακριβώς η Μαντάμ Σουσού!
Η ερώτηση είναι μια «Ποια είναι η δική σου Μαντάμ Σουσού;» ενώ οι ιστορίες πολλές!
Όπως είναι και το μότο της Δήμητρας, «Image is all about making stories», σας καλούμε λοιπόν να μπείτε κι εσείς σε αυτό το γλυκό μπλόκ που βρίσκεται στο site: http://www.dimitradanika.gr/ , και να μοιραστείτε μαζί μας την δική σας Σουσουδίστικη ιστορία!
Μαντάμ Σουσού, πότε εκεί και πότε αλλού..!