Ερμιόνη Σαρρή – Δημοσιογράφος

Ερμιόνη Σαρρή – Δημοσιογράφος

Η Μαντάμ Σουσου είναι δυναμική και ταυτόχρονα πολύ ευαίσθητη. Πιστεύει στη γυναικεία φιλία και τα απογεύματα της αρέσει να κοιτά το ηλιοβασίλεμα μακριά από τα social media. Κάθε απόχρωση του κίτρινου του ήλιου που μετατρέπεται στο πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος είναι για εκείνη κάτι διαφορετικό. Μία σκέψη, μία ανάμνηση. Είναι η γυναίκα που αγαπά τη δουλειά της αλλά ερωτεύεται και με την καρδιά της. Θα στα δώσει όλα, όχι επειδή πρέπει αλλά επειδή το θέλει. Θα την δεις να χαμογελά συνεχώς ακόμα και αν έχουν γκρεμιστεί τα πάντα τριγύρω της.  Το χαμόγελό της είναι το όπλο της για να βλέπει το φως ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής της.

Η Μαντάμ Σουσού ταξιδεύει διαρκώς και αυτό είναι το δικό της μυστικό για να ξεφεύγει από την μονότονη και μονόχρωμη καθημερινότητά της. Έτσι νιώθει ελεύθερη.

Η Μαντάμ Σουσού τη μία μέρα θα ντυθεί στα μαύρα και την επόμενη θα διαλέξει από τη ντουλάπα της ένα έντονο μπλε ηλεκτρίκ πουλόβερ. Έχει το δικό της αγαπημένο κόκκινο κραγιόν, ποτό, στέκι. Ακόμα και ένα συγκεκριμένο τραγούδι για ό,τι και αν έχει συμβεί στη ζωή της. Και στα πιο δύσκολα; Οδηγεί μέχρι τη θάλασσα ακούγοντας τα πιο μεγαγχολικά τραγούδια. Και εκεί θα την βρεις χειμώνα καλοκαίρι.

Η δικιά μου Μαντάμ Σουσου δεν έχει ηλικία παρά μόνο ιστορίες για έρωτες παράφορους και πληγωμένους σαν αυτούς της σύγχρονης εποχής.

Ερμιόνη Σαρρή