Αμαλία Κυπαρίσση – Co-founder 4moms.gr

Αμαλία Κυπαρίσση – Co-founder 4moms.gr

«Χωρίς αυτοσεβασμό, δεν έχεις αυτοπεποίθηση, χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν έχεις ταυτότητα και χωρίς ταυτότητα δεν έχεις στυλ».

Γυναίκες με ταυτότητα, έντονη προσωπικότητα και άποψη. Γυναίκες που ταυτίζουν με έναν μοναδικό τρόπο τον εσωτερικό με τον εξωτερικό τους κόσμο. Αυτές οι γυναίκες με εμπνέουν.

Γυναίκες που βλέπω κάθε μέρα γύρω μου να περπατούν στους δρόμους της πόλης.  Από την ηπειρώτισσα γιαγιά μου έως την Αϊντα από το Μαλάουι με τα πολύχρωμα chitenge της. Από τη νεαρή Δανάη στο Παγκράτι που αγαπάει τα χρώματα και τα ρούχα της Madame Shoushou μέχρι την κυρία Αγγέλα, στο Θησείο με τα καπέλα της, τα deux pieces, τις τσάντες που είναι πάντα ασορτί με τα παπούτσια της. Από την Μαρλέν Ντίντριχ έως την Κέιτ Μπλάνσετ. Κάθε μια ξεχωριστή, κάθε μια έχει τη δική της ιστορία, το δικό της στυλ.

Η δική μου ιστορία αποτελείται από πολλές μικρές ψηφίδες: ταξίδια, εικόνες, λέξεις, συναισθήματα, ανθρώπους, ιστορίες, ιδέες, χρώματα, γεύσεις, παιδικά χαμόγελα, δράση & ενίοτε αντίδραση.

1. Πότε αναζητάς να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου;

Μου αρέσουν οι αλλαγές. Σε όλους τους τομείς της ζωης μου. Στην εμφάνιση αναζητώ αλλαγές όταν αισθάνομαι είτε πως η ζωή μου γενικότερα είναι στάσιμη όποτε η αλλαγή στην εμφάνιση μου δίνει άλλον αέρα, είτε όταν αλλάζει κάτι δραστικά στη ζωή μου όποτε θέλω να καλωσορίσω αυτήν την δραστική αλλαγή.

2. Από πού ξεκινάς συνήθως και γιατί;

Από τα μαλλιά… γιατί είναι απλώς τρίχες! Και γιατί αλλάζουν εύκολα και γρήγορα! Επίσης μπορεί μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά να αλλάξει τελείως το στιλ σου.
3. Πώς κατάφερες να έρθεις πιο κοντά στο προσωπικό σου στιλ;
Ήρθα πιο κοντά στο προσωπικό μου στυλ, όταν ήρθα πιο κοντά στον εαυτό μου. Όταν τον κατάλαβα, τον αποδέχτηκα και τον αγάπησα.
4. Τι παίζει κατά τη γνώμη σου, πιο σημαντικό ρόλο στο να μπορέσουμε να εκφράσουμε καλύτερα τον εαυτό μας μέσα από την εμφάνισή μας;
Η αυτογνωσία! Το να ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι μας αρέσει & τι θελουμε.
5. Πώς βίωσες την εμπειρία του Being Me;
Με έκανε να αισθανθώ μοναδική. Κυρίως, όμως, ανέδειξε διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα μου και της προσωπικότητας μου μέσα από έναν διασκεδαστικό τρόπο! Είδα όλους μου τους «εαυτούς»!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]