MadameFigaro: Η Δήμητρα Δανίκα εμπνέεται από τις αφηγήσεις των γυναικών και υποστηρίζει την μοναδικότητα του να είσαι ο εαυτός σου

MadameFigaro: Η Δήμητρα Δανίκα εμπνέεται από τις αφηγήσεις των γυναικών και υποστηρίζει την μοναδικότητα του να είσαι ο εαυτός σου

Η δημιουργικότητα είναι το πιο όμορφο κομμάτι όταν καταπιάνεσαι με μια δουλειά. Έτσι ξεκίνησε και το ταξίδι του Being Me, ως ένα αφιέρωμα στην αυθεντικότητα της κάθε γυναίκας εκφράζοντας το ποια αισθάνεται ότι είναι μέσα από την εικόνα της.

Μια ιδέα της hair designer Dimitra Danika, η οποία ξεκινάει μέσα από την προσωπική αφήγηση των γυναικών, όπου απορρέει από τις αναμνήσεις, τα βιώματα και τα συναίσθηματα της πρωταγωνίστριας του project. 

Κατά αυτόν τον τρόπο αντλείται η έμπνευση για το “make over “και το χτίσιμο της ιστορίας το οποίο ζωντανεύει σε κινούμενη εικόνα άλλα και στο φωτογραφικό φακό της Εύας Βαρβεροπούλου.

Η Δήμητρα Δανίκα μαζί με την ομάδα της εμπνέονται από τις αφηγήσεις των γυναικών και υποστηρίζουν την μοναδικότητα του να είσαι ο εαυτός σου. Τα μαλλιά, τα ρούχα, και το στιλ, όλα αυτά μαζί αποτελούν το συνδετικό ιστό της συνολικής αφήγησης της ιστορίας κάθε γυναίκας.

Η Δήμητρα Δανίκα μαζί με την ομάδα της, εμπνέονται από τις αφηγήσεις των γυναικών και υποστηρίζουν τη μοναδικότητα του να είσαι ο εαυτός σου.

Συγκεκριμένα, επιμελείται το look στις πρωταγωνίστριες του Being Me, χρησιμοποιώντας ως εργαλεία όχι μόνο το ιδανικό hair design & colour, αλλά τη δική τους προσωπική έμπνευση για το στιλ.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ