Athens Voice: Τα beauty spots του Κολωνακίου

Athens Voice: Τα beauty spots του Κολωνακίου

Δήµητρα Δανίκα Hair Design Saloon
Image is all about making stories

Ιδιαίτερης αισθητικής και φιλοσοφίας, το Hair Design Saloon της ∆ήµητρας ∆ανίκα πλαισιώνει το χώρο της εικόνας εδώ και 17 χρόνια και όχι τυχαία. Η µεγάλη πορεία που έχει διαγράψει η ίδια (συνεργασία µε επώνυµα καταστήµατα στην Ελλάδα, διαρκής εκπαίδευση στην Ακαδηµία Vidal Sassoon στο Λονδίνο και κοντά σε καταξιωµένους επαγγελµατίες διεθνώς, πιστοποιηµένη εκπαιδεύτρια της εταιρείας Wella, σπουδές σε σχέδιο µόδας και συνεργασία µε δύο boutique στη Μελβούρνη) της επιτρέπει να προσεγγίζει σφαιρικά το styling, µε µότο «image is all about making stories».

Με την έµπειρη οµάδα της υπόσχονται σε όσους επισκεφτούν τον ριζικά ανακαινισµένο χώρο τους, ένα παιχνίδι µεταµόρφωσης. Κι επειδή η µόδα είναι ελευθερία έκφρασης, στο πρώτο ραντεβού πριν από κάθε υπηρεσία µπορεί να γίνει η «διάγνωση», προκειµένου µε βάση την προσωπικότητα κάθε γυναίκας ή άνδρα να δηµιουργηθεί µια ολοκληρωµένη εικόνα. Εδώ οι επιθυµίες και οι ανάγκες συναντούν εξατοµικευµένες προτάσεις ειδικών για να βλέπεις καθηµερινά στον καθρέφτη ένα αποτέλεσµα που σου ταιριάζει.

Προσφέρονται, επίσης, εξειδικευµένες υπηρεσίες, ολοκληρώνοντας έτσι τη συνολική σας εικόνα.  Μέχρι τον Ιούνιο φιλοξενείται στον εσωτερικό χώρο η έκθεση της Μαρίνας Βελησιώτη «Suddenly there’s a valley», σε επιµέλεια της Ξένιας Καλπατσόγλου, στη συνέχεια και ανά τρίµηνο θα πραγµατοποιούνται εκθέσεις µε νέους καλλιτέχνες, ενώ όλο το χρόνο θα βρεις εκεί και τη νέα συλλογή ρούχων LENGO, που σχεδιάζει η ∆ήµητρα ∆ανίκα.

Σπευσίππου 46, 2107210622, 6947985547, dimitradanika.gr, Fb:Dimitra Danika, Instagram: danikadimitra

Δείτε όλο το άρθρο εδώ