Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

 

Όταν συναντώ έναν άνθρωπο μου αρέσει να φαντάζομαι τι μαλλιά θα του πήγαιναν, ποιο κούρεμα, ποιο χρώμα , ποιο στυλ. Είναι ένα παιχνίδι μεταμόρφωσης. Στη πράξη με συναρπάζει να αναδύω τις δυνατότητες κάθε προσώπου στην επιφάνεια. Σκέφτομαι τι ταιριάζει σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Εδώ και 19 χρόνια, τα 13 από αυτά σε δικό μου χώρο, έχει διαμορφωθεί μια ομάδα έμπειρων και ταλαντούχων ανθρώπων με συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη. Φροντίζουμε όταν δημιουργούμε να μοιραζόμαστε απλούς τρόπους ώστε αυτό που αντικρίζει ο καθένας στο καθρέφτη, όταν η δική μας δουλειά έχει τελειώσει, να συνεχίζεται.

Για εμάς μόδα είναι η ελευθερία έκφρασης και την αναγνωρίζουμε παντού στις ιδέες, στο δρόμο, στο τρόπο που ζούμε και εν τέλει στη καθημερινότητα μας.

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Τελειώνοντας την βασική μου εκπαίδευση στην Ελλάδα το 1996,ξεκίνησα να εργάζομαι στο κατάστημα του Ηλία Ζάρμπαλη στο Κολωνάκι από τους έξι πρώτους μήνες, ως cooper and stylist για τέσσερα χρόνια. Κατόπιν εργάστηκα στο κατάστημα του Γεώργιου Δουδέση στο Κολωνάκι ως cooper.

Η εμπειρία και οι γνώσεις που αποκόμισα από αυτές τις συνεργασίες καθώς και η ανάγκη μου για δημιουργία νέων πραγμάτων με οδήγησε στο πρώτο, δικό μου κατάστημα το 2001 στο Κολωνάκι.

Παράλληλα ξεκίνησα την μετεκπαίδευση μου και συνεχή ενημέρωση από την Ακαδημία Vidal Sassoon στο Λονδίνο (η οποία συνεχίζεται έως και σήμερα). Στη συνέχεια παρακολούθησα σεμινάρια κομμωτικής αλλά και μόδας. Εκπαιδεύτηκα στις ΗΠΑ ( Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες) και στην Ευρώπη (Μιλάνο, Ρώμη, Φλωρεντία, Μπολόνια,Λονδίνο) κοντά σε καταξιωμένους συναδέλφους.

Το 2004 δημιούργησα το νέο μου κατάστημα στην ίδια περιοχή, όπου βρίσκομαι μέχρι σήμερα. Σε αυτό το διάστημα έχω αναλάβει τον σχεδιασμό (hair styling) θεατρικών παραστάσεων, ταινιών και διαφημιστικών.

Η μόδα θεωρώ ότι, γεννιέται μέσα από μνήμες, νοσταλγία κ εντέλει προσωπική ολοκλήρωση. Θεωρώ ότι η ταυτότητα κάθε ανθρώπου είναι το αποτέλεσμα πολλών διαφορετικών ιστοριών και διαδρομών. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, μέσα από τη δουλειά μου, είναι να φανερώσω αυτή τη ταυτότητα. Να αναδείξω αυτό ακριβώς που μας κάνει διαφορετικούς.

Η δικές μου ιστορίες μνήμης με οδήγησαν στη δημιουργία του SugarNails το 2013 στο Σύνταγμα, η έμπνευση για το οποίο προέκυψε από την ιστορία κοριτσιών που μαζεύονται κάποιο απόγευμα στο σπίτι φίλων τους παίζουν, βάφονται και τρώνε ζαχαρωτά.

Κάπως έτσι οδηγήθηκα δειλά και στον σχεδιασμό ρούχων ξεκινώντας να δημιουργώ τα δικά μου. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με νέους δημιουργούς έχοντας πάντα μικρές εκθέσεις στον χώρο μου!

Σήμερα απολαμβάνω μια πολύ καινούργια συνεργασία με την εταιρείαWELLA πάνω σε ένα πολύ νέο, εξατομικευμένο σύστημα περιποίησης που με ενθουσιάζει για την μοναδικότητα του!