NEW SEASON COLOR TRENDS 2021 και το ξανθό παραμένει πάντα εδώ.

NEW SEASON COLOR TRENDS 2021 και το ξανθό παραμένει πάντα εδώ.

Υπάρχει ένα ξανθό για όλες τις γυναίκες ίσως και για αυτό τα ξανθά μαλλιά είναι τόσο δημοφιλή, πέρα όμως από τα στερεότυπα που συνοδεύουν το ξανθό χρώμα μαλλιών αυτό που με σιγουριά μπορώ να πω είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν εκφράσει την επιθυμία η έχουν ζήσει την blonde experience άλλοτε με μεγάλη άλλοτε με όχι πολύ μεγάλη επιτυχία.

Υπάρχει όμως ένα ξανθό για όλες τις γυναίκες , το κατάλληλο λοιπόν είναι αυτό που σου ταιριάζει ιδανικά ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου το χρώμα των ματιών σου αλλά και του life style που ακολουθείς γιατί ακόμα και αν έχεις το κατάλληλο ξανθό αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα για να το διατηρήσεις, τότε προτίμησε ένα πιο ‘φυσικό’ δρόμο. O ιδανικός άγνωστος χ είναι αυτός που θα φέρει την πολυπόθητη ισορροπία ώστε να
αναδείξει και να δώσει φως στο πρόσωπο σου. Άλλωστε η αρμονία είναι το ζητούμενο σε όλα τα πράγματα.

Αν το δέρμα σου έχει ζεστή χρυσή έως σταρένια απόχρωση θα προτιμήσεις αντίστοιχα και τις ζεστές, bronze, καραμελέ αποχρώσεις, “κλέβοντας” και αποχρώσεις από το χρώμα των ματιών σου ώστε να αναδείξεις και να φωτίσεις το βλέμμα σου. Λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο ζωής σου και την δέσμευση ως προς την συχνότητα των επισκέψεων σου στον χώρο του κομμωτηρίου θα επιλέξεις και την ανάλογη τεχνική.highlights ,ballayage είναι συχνές
επιλογές.

Σε αυτές μπορείς να επαναλαμβάνεις την τεχνική περίπου ανά 3 μήνες με ένα “μικρότερο” ραντεβού χρονικά ενδιάμεσα για μια γρήγορη toner υπηρεσία ιδανικά ώστε να τονίσεις και να επαναφέρεις την λάμψη και απόχρωση στο ξανθό σου.

Σε όλες τις τεχνικές είναι εξίσου σημαντική η τοποθέτηση του χρώματος ώστε μέσα από την σκίαση και την διαβάθμιση που θα δημιουργηθεί να προσδίδει το κατάλληλο contrast για εσένα. Σε οποία τεχνική και να ακολουθήσεις μπορεί να υπάρχει στο χρώμα σου παραπάνω από δυο αποχρώσεις και διαβάθμιση όπου ιδανικά είναι και αυτό που ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτές η σκούρες αποχρώσεις επιλέξεις τα μαλλιά σου θα δείχνουν πάντα πιο φυσικά. Επιπλέον με την κατάλληλη τοποθέτηση του χρώματος μπορείς να δημιουργήσεις όγκο αλλά και φως στα σημεία που επιθυμείς.

Αν η επιδερμίδα σου και το χρώμα των ματιών σου έχουν ψυχρές αποχρώσεις τότε τις ψυχρές έως ουδέτερες αποχρώσεις θα επιλέξεις και στο χρώμα των μαλλιών σου, σκέψου τα ash, silver, beige ή baby blondes. Υπάρχουν όμως και τα ξανθά που συνδυάζουν ψυχρούς και ζεστούς τόνους , τα ουδέτερα ξανθά που ταιριάζουν στις περισσότερές γυναίκες. Αν όμως δεν είσαι ακόμα σίγουρη για την μεγάλη αλλαγή τότε η ιδανική λύση για εσένα είναι το διαδεδομένο sun kissed ballayage. Θυμήσου πως άνοιγαν τα μαλλιά σου μετά από ένα ολόκληρό καλοκαίρι στον ήλιο και στην θάλασσά. Αυτό είναι κάτι που σιγουρά θα σου ταιριάζει ενώ δεν θα αποτελεί μεγάλη δέσμευσή για σένα το κομμωτήριο. Αν γενικά δεν είσαι σίγουρη του τι θέλεις να κάνεις προτίμησε τις μικρές διάφορες από το φυσικό σου χρώμα.
Αυτό που θα πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι ότι το ξανθό σου θα δείχνει όσο λαμπερό επιθυμείς και υπέροχο ανάλογα με την φροντίδα που του προσφέρεις. Μην παραλείπεις ποτέ ένα επαγγελματικό σαμπουάν και conditioner για βαμμένα μαλλιά αλλα και ένα leave in προϊόν που θα σου προσφέρει αναδόμηση και λάμψη είτε σε μορφή ελαίου είτε σε μορφή κρέμας.

Για όλες τις blondelovers να θυμάσαι ότι υπάρχει ένα κατάλληλο ξανθό που θα αναδείξει όχι μόνο τα χαρακτηριστικά σου αλλα και το πια αισθάνεσαι ότι είσαι την δεδομένη στιγμή της ζωής σου.