Missbloom.gr: Επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο λίγο πριν το lockdown 2 / Η wow αλλαγή στα μαλλιά μας

Missbloom.gr: Επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο λίγο πριν το lockdown 2 / Η wow αλλαγή στα μαλλιά μας

Αλλαγή στα μαλλιά μας λίγο πριν την καραντίνα; Done!

Πηγή Missbloom.gr

Τα όμορφα και υγιή μαλλιά μάς κάνουν να αισθανόμαστε πανέμορφες ενώ μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση στη στιγμή. Όλες οι γυναίκες συμφωνούμε με την παραπάνω άποψη, γι’ αυτό άλλωστε αφιερώνουμε τόσο χρόνο στην περιποίηση και φροντίδα τους.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε μαζί με τη Βίκυ Χριστοπούλου (aka beauty editor του miss bloom) να επισκεφτούμε ένα κομμωτήριο για ανανέωση των μαλλιών μας. Ευτυχώς, προλάβαμε να κλείσουμε ραντεβού στο τσακ, τελευταία ημέρα πριν την επιβολή της καραντίνας, και έτσι σπεύσαμε στο κομμωτήριο με το απαραίτητο sms και τον λόγο μετακίνησης #2.

Και πολύ καλά κάναμε, καθώς τα μαλλιά μας χρειάζονταν άμεσα μια αλλαγή, ιδίως ενόψει του – απροσδιόριστης διάρκειας – lockdown. Ναι μεν είμαστε από τις τυχερές, έχοντας πολύ μακριά και υγιή μαλλιά από τη φύση μας, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν χρειαζόμασταν ένα φρεσκάρισμα.

Μπαίνοντας στον όμορφο χώρο της Δήμητρας Δανίκα, νιώσαμε αμέσως ένα αίσθημα χαλάρωσης και σιγουριάς. Με κάποιον τρόπο, ο μαγικός και υπερ-μοντέρνος χώρος όπου στεγάζεται το κομμωτήριό της στο Κολωνάκι θυμίζει λίγο το σπίτι σου. Μια ζεστασιά σε περιβάλλει σαν να βρίσκεσαι όντως στο σαλόνι σου, ενώ το προσωπικό είναι έτοιμο να σε περιποιηθεί με κάθε δυνατό τρόπο.

Όλοι τους είναι experts στο κομμάτι τους: στο να φροντίζουν τα μαλλιά κάθε γυναίκας και να την κάνουν να αισθάνεται υπέροχα, μετά από οποιαδήποτε αλλαγή. Κύριο χαρακτηριστικό όλων των παιδιών, και ιδίως της Δήμητρας; Ότι ξέρουν να ακούν πολύ προσεκτικά τις ανάγκες της πελάτισσάς τους, ενώ αφουγκράζονται τις ανησυχίες και τους φόβους της. Αφιερώνουν χρόνο στο να συζητούν για τα αγαπημένα hairstyles της κάθε γυναίκας, και από κοινού καταλήγουν σε ένα look που να είναι ταιριαστό με το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, προσαρμοσμένα στις προσωπικές της ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο προσεγγίζεται η κάθε γυναίκα ξεχωριστά ώστε να αναδεικνύεται η καλύτερη εκδοχή της σύμφωνα με την φιλοσοφία της Δήμητρας.

 

Επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο λίγο πριν το lockdown 2.0 | Η wow αλλαγή στα μαλλιά μας

Έτσι ακριβώς συνέβη και με εμάς, αφού άκουσε προσεκτικά την καθεμία και τις ανάγκες μας. Ποια κουρέματα και χτενίσματα μάς αρέσουν καθώς και ποια δεν τολμάμε με τίποτα να κάνουμε παρόλο που θα θέλαμε, βρίσκοντας έτσι τη χρυσή τομή και την ιδανική λύση για εμάς.

Βήμα βήμα η διαδικασία:

Η αλλαγή στο συνολικό μας look ξεκίνησε. Το κούρεμα ήταν η εκκίνηση ώστε να δημιουργηθεί  ο ιδανικός καμβάς για την κάθε μια ξεχωριστά και να αναδειχθεί το χρώμα στο έπακρο απολαμβάνοντας πρώτα ένα χαλαρωτικό λούσιμο .

Έντονο φιλάρισμα για εμένα, δίνοντας έμφαση και όγκο στο πάνω μέρος των μαλλιών μου με  curtain bangs να πλαισιώνουν το πρόσωπό μου. Μια extreme αλλαγή που φοβόμουν πολύ να κάνω, αλλά που εν τέλει με δικαίωσε. Τα μαλλιά μου είχαν όγκο στα σωστά σημεία, τέλειο σχήμα και απίστευτη κίνηση.

Ομοίως και στη Βίκυ, μειώθηκε ελαφρώς το μήκος ενώ δημιουργήθηκε ένα στρογγυλό σχήμα με swoop bangs, ώστε να δοθεί όγκος και να ενισχυθεί η υφή των φυσικών curly μαλλιών της. Το νέο look προσφέρει μια παιχνιδιάρικη διάθεση, χωρίς να αφαιρεθεί ο εκπληκτικός όγκος που έχει από φυσικού της και κολακεύει τις γωνίες του προσώπου της. 

Έπειτα, δοκιμάσαμε μια νέα τεχνική χρώματος, την Wella Professionals Luxelights, που ήρθε να αναβαθμίσει την υπηρεσία κάλυψης λευκών μαλλιών. Πρόκειται για μια τεχνική που επικεντρώνεται  σε ενα πολυδιάστατο και λαμπερό αποτέλεσμα μέσα απο τρία βήματα. Μια πολύ γρήγορη υπηρεσία στο κομμωτήριο που στόχο έχει να εμπλουτίσει τα μαλλιά με ένα εφέ απαλών σκιάσεων, μια εξατομικευμένη αναβάθμιση με πολυτελείς διαστάσεις και λεπτά ξανοίγματα. Στην ουσία μιλάμε για φυσικές ανταύγειες, σκούρες ή πιο ανοιχτές, στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών. Μάλιστα, έχεις την ευχέρεια να επιλέξεις τον τόνο που θα εφαρμόσεις, για ένα φυσικό ή πιο έντονο αποτέλεσμα, ανάλογα τη διάθεσή σου.

Μετά το κούρεμα λοιπόν, έγινε η στοχευμένη τοποθέτηση των Wella Professionals Luxelights, στη συνέχεια το πέρασμα της βαφής και τέλος το gloss, ενώ περάσαμε για μια τελευταία φορά από τον λουτήρα. Λίγη μόνο ώρα αναμονής ήταν αρκετή για να αποκαλυφθούν φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά μας, σαν να είχαν ανοίξει από τον ήλιο.

Σειρά είχε το στέγνωμα και το χτένισμα. Ένα απαλό wavy look και στις δύο μας ανέδειξε ακόμα περισσότερο αυτό το τόσο νεανικό look, που μύριζε και λίγο καλοκαίρι.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιποίησής μας, από τη βαφή μέχρι και τα προϊόντα styling, ήταν της Wella Professionals.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να δεις το πριν και το μετά των μαλλιών μας:

Βίκυ:

Επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο λίγο πριν το lockdown 2.0 | Η wow αλλαγή στα μαλλιά μας

Σοφία:

Επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο λίγο πριν το lockdown 2.0 | Η wow αλλαγή στα μαλλιά μας

Ενώ μπορείς να γευτείς λίγη από την εμπειρία μας στο παρακάτω βίντεο: