Κορίνα Συλλογιστού – Beauty Blogger

Κορίνα Συλλογιστού – Beauty Blogger

“Η δική μου Μαντάμ Σουσού δεν βρίσκεται μόνο σ’ ένα πρόσωπο. Είναι σε πλήθος προσωπικοτήτων που με περιτριγυρίζουν από τα παιδικά μου χρόνια ως σήμερα. Κάποιες Σουσούδες παραμένουν, άλλες ήρθαν ξαφνικά για λίγο. Εντοπίζω τα κοινά τους. Όλες γυναίκες οξυδερκείς, εντυπωσιακές, γεμίζουν το χώρο με την παρουσία τους. Λοιπόν, η Σουσού μου ισορροπεί περίτεχνα τη θηλυκότητα με τον δυναμισμό της. Δεν κάνει θόρυβο, αλλά ακούγεται δυνατά.

Είναι γυναίκα που αγαπάει το διαφορετικό, το αναζητά και το ενσωματώνει στη ζωή της. Έχει μάθει να προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα, αλλά να μην αφομοιώνεται από το περιβάλλον της. Εξάλλου ξέρει ότι η διαφορετικότητα είναι η ταυτότητα της.

Η δική μου Μαντάμ Σουσού ονειρεύεται χωρίς να πιστεύει σε παραμύθια. Στηρίζει όσα πιστεύει, ρισκάρει και κατακτά με θάρρος όσα στοχεύει. Ξέρει ότι στη μαγική της πορεία μπορεί να πέσει, αλλά θα ξανασηκωθεί και κάθε φορά θα λάμπει λιγάκι παραπάνω…

Η δική μου Σουσού μου τα έμαθε όλα αυτά, αλλά κυρίως μου έδειξε πως μόνο αν με αγαπώ και πιστεύω στον εαυτό μου θα μπορέσω και εγώ να λάμψω.”

Κορίνα Συλλογιστού