NIOXIN Ultra Αναδόμηση και Ενυδάτωση!

NIOXIN Ultra Αναδόμηση και Ενυδάτωση!

Διψασμένα μαλλιά.Άτονα. Ταλαιπωρημένα.

Έχουν γραφτεί άπειρα κείμενα για τους λόγους που στερούν τη λάμψη και την υγεία από τα μαλλιά σου. Ποιος είναι όμως ο πραγματικός λόγος που τα μαλλιά σου δείχνουν ταλαιπωρημένα και άτονα; Γιατί δεν είναι τόσο πλούσια όσο θα ήθελες; Με ποιο τρόπο θα δεις ουσιαστικό αποτέλεσμα διαρκείας και όχι κάτι που υποχωρεί μετά τη δεύτερη μέρα του λουσίματος;

Η απάντηση έρχεται από τo NΙΟΧΙΝ και η προσέγγισή του θα αλλάξει τη κοσμοθεωρία σου για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα μαλλιά σου. Το πρώτο βήμα είναι να καταλάβεις ότι τα μαλλιά σου, είναι μια οντότητα και θέλουν ειδική περιποίηση. Το δεύτερο είναι να βρεις τον σωστό hair expert ο οποίος γνωρίζει ότι τα μαλλιά σου είναι πραγματική προέκταση του εαυτού σου. ?

Συναντήσαμε την hair expert Δήμητρα Δανίκα και την ομάδα της, για να μας διαφωτίσουν σχετικά με το ζήτημα των άτονων, φθαρμένων μαλλιών και τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Διαβάζοντας στο site τους το «Σήμερα περισσότερο από ποτέ το προσωπικό στυλ είναι ανάγκη, αλλά και ελευθερία και πιστεύω ότι προκύπτει μέσα από την εμπειρία, τις εικόνες, την νοσταλγία που όλοι έχουμε μέσα μας», ήξερα ότι θα συναντούσα έναν άνθρωπο που βλέπει την εικόνα και το στιλ μας, ως κάτι συνολικό!

Παρακάτω, θα δεις σε μορφή ερωταπαντήσεων, όλες τις πληροφορίες που αποκόμισα από την εμπειρία μου με την Nioxin Ultra Αναδόμηση και Ενυδάτωση!

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που προκαλούν φθορά και αφυδάτωση στα μαλλιά μας;
Οι κυριότεροι λόγοι είναι οι τεχνικές εργασίες και η διατροφή, όμως από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλοι εξίσου σημαντικοί παράγοντες τους οποίους δεν λαμβάνουμε τόσο συχνά υπόψη μας, όπως η ψυχολογία μας αλλά και την κατάσταση του δέρματος της κεφαλής μας!

Δηλαδή, μπορεί να ευθύνεται και το δέρμα μας, για την ατονία των μαλλιών μας ή την έλλειψη πλούσιων μαλλιών;
Όπως χρειάζεται καθημερινή ενυδάτωση και καθαρισμό από το σμήγμα και τους ρύπους το πρόσωπό μας, έτσι χρειάζεται και το δέρμα του κεφαλιού μας! Κλειστοί πόροι από προϊοντα περιποίησης, ρύπους, λιπαρότητα, εμποδίζουν τα ενεργά θυλάκια της τρίχας να αναπτυχθούν! Το πρώτο στάδιο της θεραπείας Nioxin Ultra Αναδόμηση και Ενυδάτωση, είναι ο βαθύς και σωστός καθαρισμός του δέρματος της κεφαλής, χωρίς να επηρεάζεται το φυσικό PH σου.

Η θεραπεία Nioxin Ultra Αναδόμηση και Ενυδάτωση, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών μου;

Ναι. Αν υπάρχουν ενεργοί θύλακες κάτω από την επιδερμίδα σου, η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει να αναπτυχθούν. Σε πιο βαριές περιπτώσεις αλωπεκίας, όπου χρειάζεται η συμβολή του γιατρού, η θεραπεία NΙΟΧΙΝ, βοηθά συμπληρωματικά με την ιατρική θεραπεία να ενισχυθεί το αποτέλεσμα της ιατροφαρμακευτικής αγωγής.

Με ποιο τρόπο μπορεί να με βοηθήσει η θεραπεία Nioxin Ultra Αναδόμηση και Ενυδάτωση;
Η θεραπεία Nioxin Ultra Αναδόμηση και Ενυδάτωση, είναι μια εξατομικευμένη θεραπεία η οποία εφαρμόζεται από τον επαγγελματία-κομμωτή στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια Nioxin. Προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα της κεφαλής και αναδόμηση της τρίχας. Τα δραστικά συστατικά της θεραπείας στοχεύουν στα κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά προστατεύοντας τα από περαιτέρω φθορά.

Ποια είναι τα στάδια της θεραπείας;
Το πρώτο στάδιο είναι ο βαθύς καθαρισμός του τριχωτού της κεφαλής. Το ειδικό προϊόν καθαρισμού (ατομικό για τον κάθε ένα), εφαρμόζεται σε όλη τη ρίζα των μαλλιών σου με τεχνικές ενεργειακού μασάζ, οι μαλάξεις του οποίου εκτός της φανταστικής χαλάρωσης που σου προσφέρουν, βοηθούν το προϊόν να διεισδύσει καλύτερα στην τρίχα και να ενεργοποιηθεί. Η κρέμα καθαρισμού, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα του κεφαλιού σου, απομακρύνοντας όλες τις τοξίνες, το σμήγμα και τους ρύπους!

Έπειτα περνάμε σε σχολαστικό λούσιμο τριών επαναλήψεων, πάλι χρησιμοποιώντας μαλάξεις, ώστε να απομακρυνθούν όλα υπολείμματα του προϊόντος καθαρισμού ώστε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο!

Ήρθε η ώρα για βαθιά ενυδάτωση! Αν ας πούμε υπήρχε ενεργειακό smoothie των μαλλιών, θα ήταν αυτή η μάσκα! Αφού τα μαλλιά σου έχουν καθαριστεί καλά, έχουν αφαιρεθεί όλοι οι εξωτερικοί παράγοντες οι οποίοι εμποδίζουν την ανάπτυξη και την υγεία τους, τα μαλλιά σου είναι έτοιμα να δεχτούν όλα τα οφέλη της Deep Repair Hair Masque! Η μάσκα, βοηθά στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας της τρίχας απέναντι στη φθορά, μειώνοντας το σπάσιμο, ενώ προσφέρει βαθιά αναδόμηση και ζωντάνια!

Μετά το τελευταίο ξέπλυμα, το αποτέλεσμα κλειδώνει, με το τελικό στάδιο της θεραπείας, με τον Leave in ορό, που ασφαλίζει τα μαλλιά σου από περαιτέρω φθορά!

Eίναι άμεσο το αποτέλεσμα;

ΑΜΕΣΟΤΑΤΟ!! Και στην υφή των μαλλιών σου και στη λάμψη και την ελαστικότητα!

Πως μπορώ να βοηθήσω και εγώ τα μαλλιά μου από το σπίτι για να παρατείνω τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Μπορείς να προμηθευτείς την μάσκα Deep Repair Hair Masque καθώς και τα αντίστοιχα NIOXIN προϊόντα της θεραπείας, ώστε να κάνεις συχνές εφαρμογές και στο σπίτι για να παρατείνεις το αποτέλεσμα. Εφόσον ο πρώτος καθαρισμός έχει γίνει με επαγγελματικό τρόπο καθώς και η πρώτη εφαρμογή της θεραπείας, μπορείς να το συντηρήσεις και εσύ και να τα βοηθήσεις όσο μπορείς!

*Extra tip: Η κερατίνη των μαλλιών μας δεν καταστρέφεται μόνο με τις τεχνικές εργασίες, την αφυδάτωση και την ηλικία αλλά και από τα μέταλλα που υπάρχουν στο νερό καθώς και από τον τρόπο που τα λούζεις! Το πολύ ζεστό νερό, είναι καταστροφικό για την φυσική κερατίνη των μαλλιών σου!

Το δικό μου view:

Δεν περίμενα ότι θα δω τόσο άμεσο αποτέλεσμα! Όλη η εμπειρία είναι τρομερά χαλαρωτική και ένιωσα αμέσως το αποτέλεσμα στα μαλλιά μου! Αρχικά τα ένιωσα ελαφρύτερα! Όλο το βάρος από τα υπολείμματα προϊόντων, τα οποία δεν φεύγουν με ένα απλό λούσιμο, ήταν κάτι το οποίο δεν είχα καταλάβει καν ότι υπάρχει. Τρεις ημέρες μετά και τα μαλλιά μου είναι πιο λαμπερά από ποτέ!

Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια όχι μόνο στο NIOXIN αλλά και στους experts της ομάδας της Δήμητρας Δανίκα, καθώς και την ίδια, που μετέτρεψαν την θεραπεία σε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης!

Βρες το Nioxin εδώ!

Πηγή: missbloublou