Η Δήμητα Δανίκα είναι το πρόσωπο πίσω από το ‘Being Me’ που ψάχνει κάθε γυναίκα

Η Δήμητα Δανίκα είναι το πρόσωπο πίσω από το ‘Being Me’ που ψάχνει κάθε γυναίκα

Κάθε ιστορία έχει ένα διαφορετικό τραγούδι ή και πολλά τραγούδια ή και μίξη τραγουδιών.

Πηγή: Queen.gr

 

 Η Δήμητρα Δανίκα είναι η γυναίκα που θα ήθελες να έχεις φίλη. Είναι η γυναίκα που σε βοηθά να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να βγάλεις από μέσα σου την κρυμμένη «Μαντάμ Σουσού» του εγώ σου. Έτσι γνωρίζοντάς την, παίζοντας μαζί της το παιχνίδι του ”being me” αποφάσισα να στη γνωρίσω και εσένα.

-Πώς γεννήθηκε για εσένα το Being Me;

Πιστεύω ότι από το ξεκίνημα της ζωής μας εκπαιδευόμαστε και εντασσόμαστε σε κοινωνικές νόρμες. Δεν αφηνόμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε τον εαυτό μας και άρα το προσωπικό μας στυλ. Αυτό που έβρισκα και συνεχίζω να βρίσκω ενδιαφέρον στη δουλειά μου και με αφορά προσωπικά, είναι να μπορώ μέσα από τη γνωριμία με την κάθε γυναίκα να προβάλλω προς τα έξω αυτό που η ίδια αισθάνεται ότι είναι.  Για να το πετύχω αυτό αναλύω την εικόνα της, τα χρώματα της επιδερμίδας της, τη γεωμετρία του προσώπου της, την προσωπικότητα της για να δημιουργήσω το ιδανικό αποτέλεσμα για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά.
Η προσωπική αφήγηση της κάθε γυναικας που παίρνει μέρος στο project “Being Me”, δηλαδή  η πηγή έμπνευσης του προσωπικού της στυλ με καθοδηγούν επίσης για το make over. Στη συνέχεια το αποτέλεσμα  αποτυπώνεται στο φακό της υπέροχης φωτογράφου Εύας Βερβεροπούλου και κατόπιν εξελίσσεται σε κινούμενη εικόνα από μια ομάδα ταλαντούχων συνεργατών. Επίκεντρο εσ όλα αυτά είναι η προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

-Θεωρείς πως μια γλυκιά ιστορία περιέχει αρκετές κουταλιές ζάχαρης και μερικά γραμμάρια αλατιού;

Όλα τα πράγματα με περιεχόμενο και πλούσια γεύση χρειάζονται ποικιλία υλικών αλλά και ιδεών. Θεωρώ ότι αυτό δημιουργείται μέσα από την ειλικρινή φροντίδα και αγάπη γι αυτό που κάνουμε.

-Ποια είναι για σένα η σύγχρονη Μαντάμ Σουσου;

Είναι η γυναίκα που την αφορά η εικόνα της. Είναι εκείνη που έχει τη δύναμη να προβάλλει υπερήφανα αυτό που αισθάνεται ότι είναι.

-Αν το ”being me” ήταν τραγούδι ποιο θα ήταν;

Κάθε ιστορία θα είχε ένα διαφορετικό τραγούδι ή και πολλά τραγούδια ή και μίξη τραγουδιών. Αυτό εξαρτάται από τη προσωπικότητα της κάθε γυναίκας πως θα ήθελε να εκφραστεί.

-Πώς διαλέγεις τα πρόσωπα του project σου;

Δεν έχω συγκεκριμένο τρόπο επιλογής. Είναι μια διαδικασία που έχει πολλές παραμέτρους αν και δεν είναι πάντα ξεκάθαρες ποιες είναι αυτές. Μάλλον αυθόρμητα. Με τη πρώτη ματιά.

-Θεωρείς πως αλλάζοντας τα μαλλιά της μια γυναίκα, βρίσκει τον πραγματικό της εαυτό;

Δεν ξέρω αν βρίσκει το πραγματικό της εαυτό. Αυτό που σίγουρα  μπορώ να πω μέσα από την εμπειρία μου είναι ότι με κάθε τι που κάνουμε, όποιο στυλ ή ύφος δίνουμε στα μαλλιά μας συνειδητά ή όχι, δηλώνουμε κάτι για τον εαυτό μας. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι όταν θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στη ζωή μας συχνά ξεκινάμε από μια αλλαγή στα μαλλιά μας.

-Τι έχουμε να περιμένουμε από τo Being Me;

Το project “Being Me” είναι  μια διαδικασία πολυδιάστατη όπως εξάλλου και η προσωπικότητα κάθε γυναίκας, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται με ιδέες και εξελίσσεται. Νέα πράγματα θα παρουσιαστούν άμεσα με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό από τη πλευρά μου.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο Queen.gr

Editor, Ermioni Sarri