Xριστίνα Θεοδωροπούλου – Fashion Editor

Xριστίνα Θεοδωροπούλου – Fashion Editor

 

Η προσωπική μου πηγή έμπνευσης για το προσωπικό μου στιλ; 
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω idols, ποτέ δεν είχα. Ίσως από εγωισμό, ίσως πάλι από την τάση μου να εξερευνώ, να διαφοροποιούμαι. Επομένως η δική μου πηγή έμπνευσης μεταλάσσεται διαρκώς.
Η βάση μου είναι πάντα η ιδια κι έχει να κάνει με την ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα μου. Άρα καθετί που με διεγείρει συναισθηματικά μπορεί εν δυνάμει να αποτελέσει την πιο πλούσια πηγή της έμπνευσής μου. Τρανταχτό παράδειγμα, η περίοδος της εγκυνοσύνης με όλες τις εκφάνσεις της.

A brand new thought of what magic is & a brand new haircut to feel it.

Δε μπορείς να βρεις κάτι που έχει ειπωθεί, να έχει γραφτεί και να σε εκφράζει απόλυτα, να αντικατοπτρίζει αυτό που νιώθεις, να προμηνύει την αλλαγή που θα βιώσεις.

Τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι εγώ. Ευτυχισμένη, μία ανάσα πριν το άγνωστο. Απροετοίμαστη και συνάμα ανυπόμονη για την αλλαγή. Μια αλλαγή, αναμενόμενη αλλά άγνωστη ταυτόχρονα. Γι’ αυτό δεν είσαι ποτέ έτοιμη, απλά αφήνεσαι κι εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, το ένστικτό σου. Τι πρέπει να αλλάξεις; Πώς να είσαι έτοιμη; Τι χρειάζεται να αποδεχθείς ή να απαρνηθείς; Όλα και τίποτα.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Νομιζω όμως ότι η ανάγκη να νιώσεις καλά με τον ευατό σου, η ανανέωση είναι βασικό χαρακτηριστικό της γυναικείας φύσης, ακόμα κι αν προετοιμάζεται για τη μητρότητα.

Μία αλλαγή στα μαλλιά, μία τόνωση της αυτοπεποίθησης, μια μικρή ιεροτελεστία για να υποδεχθώ την νέα μου ζωή είναι αυτό που χρειάζομαι.
Πότε αναζητάς να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου; 
 Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να με παρακινεί για να αλλάξω κάτι στην εμφάνισή μου. Συνήθως λειτουργώ αυθόρμητα. Έτσι, μπορεί να φταίει η αλλαγή μιας εποχής, η θύμηση της εικόνας μου ή καποιας άλλης από παλαιότερη περίοδο ή ακόμα και μία ταινία. Ίσως παλι και τίποτα από αυτά.
Από πού ξεκινάς συνήθως και γιατί;
Μια αλλαγή προμηνύει συνήθως η έξοδος από τη ρουτίνα. Όταν πια οι συνήθειες που αφορούν στην καθημερινή μου περιποίηση καταληξουν να είναι βαρετές, αυτό «μυρίζει» αλλαγή. Αρχικά, θα αλλάξω την καθημερινή περιποίηση του προσώπου, ακολουθεί το μακιγιάζ και σύντομα το ραντεβού στο κομμωτήριο.
Πώς κατάφερες να έρθεις πιο κοντά στο προσωπικό σου στιλ;
Νομίζω είμαι πάντα πιο κοντά από ποτέ και ταυρόχρονα το αναζητώ συνεχώς. Αυτό είναι που με κάνει να νιώθω πάντα δημιουργική, να εκφράζομαι. Αυτό είναι και το προσωπικό μου στιλ.
Τι παίζει κατά τη γνώμη σου, πιο σημαντικό ρόλο στο να μπορέσουμε να εκφράσουμε καλύτερα τον εαυτό μας μέσα από την εμφάνισή μας;
Να μη διστάζεις. Να δοκιμάζεις. Να τολμάς. Το κοπιάρισμα των τασεων μπορεί να ειπναι βολικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σε αντιπροσωπεύει.
Πώς βίωσες την εμπειρία του Being Me;
Το “Being Me” με πέτυχε σε μια από τις πιο ιδιαίτερες φάσεις στη ζωή κου. Ίσως η πιο ιδιαίτερη. Φυσικά μιλώ για την εγκυμοσύνη και την εμπειρία της πρώτης φοράς. Μοναδική, έντονη, γεμάτη ερωτηματικά και πολλά θαυμαστικά. Όπως ακριβώς ένιωσα και στην καρέκλα του κομμωτηρίου, με την Δήμητρα να κρατά το ψαλίδι. Λίγη αγωνία για το άγνωστο, μαζί με λίγη προσμονή, απολαυστική διαδικασία και στο τέλος ενθουσιασμός.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]