H beauty editor του #jennygr & το #DareToChange της Δήμητρας Δανίκα

H beauty editor του #jennygr & το #DareToChange της Δήμητρας Δανίκα

Πηγή: Jenny.gr

Είναι μερικές φορές που χρειάζεσαι εκείνη την ανανέωση που θα σου αλλάξει την διάθεση και θα σε κάνει ακόμη πιο ενθουσιώδη με το καλοκαίρι! Ακριβώς αυτή την αλλαγή χρειαζόμουν να κάνω και εγώ, μα που άλλου; Φυσικά στα μαλλιά μου! Η αλήθεια είναι ότι επειδή καθημερινά διαβάζω για όλες τις νέες τάσεις που επικρατούν, συχνά μπερδεύομαι για το ποια ακριβώς αλλαγή θέλω – σκέφτομαι δηλαδή από το να γίνω ξανθιά μέχρι κοκκινομάλλα – δεν με λες και αποφασιστική.

Αλλά γνωρίζω καλά ότι δεν μου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά μου αλλά οι λίγο πιο ομαλές και με μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Αναζητούσα λοιπόν μια απόχρωση που θα αναδείκνυε την προσωπικότητά και το στιλ μου ενώ παράλληλα θα μου ανέβαζε την αυτοπεποίθηση. Έτσι κάνοντας μια έρευνα για το κομμωτήριο που θα επέλεγα ανακάλυψα την hair designer Δήμητρα Δανίκα η οποία με εντυπωσίασε τόσο με την προσωπική της αισθητική όσο και με τον τρόπο που προσεγγίζει την δουλειά της. Η ίδια αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι κάθε γυναίκα να συνδυάζει τα μαλλιά της με την προσωπικότητά της (πράγμα που σπανίζει).

Μάλιστα, εκείνο που μου κέντρισε πραγματικά το ενδιαφέρον είναι το project “Being me” στο οποίο είναι ουσιαστικά αφιερωμένο στην αυθεντικότητα των γυναικών και στο το πώς μπορούν να εκφραστούν μέσα από τις αλλαγές που κάνουν στα μαλλιά τους. Οι γυναίκες έχουν το μοναδικό προσωπικό τους στιλ και αυτό πρέπει να αναδεικνύουν είτε ταιριάζει με τις εκάστοτε τάσεις είτε όχι. Αυτή η φιλοσοφία με βρήκε απολύτως σύμφωνη και δεν θα μπορούσα να μην κλείσω αμέσως ραντεβού με την hair designer Δήμητρα Δανίκα και την ομάδα της. Η ίδια με υποδέχτηκε στο χώρο της – που από την πρώτη στιγμή ένιωσα πολύ οικία και ζεστά – και με βοήθησε να καταλήξω στην αλλαγή που αναζητούσα το τελευταίο διάστημα.

Η κυρία Δανίκα ανέλυσε την εικόνα μου, τα χρώματα της επιδερμίδας μου, καθώς και τη γεωμετρία του προσώπου μου για να πετύχει το ιδανικό αποτέλεσμα. Όλη αυτή η συζήτηση με έκανε στην κυριολεξία να την εμπιστευτώ τυφλά και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία του makeover! Το χρώμα των μαλλιών μου ήταν καστανό αλλά με ξεθωριασμένες ανταύγειες (που είχαν αρχίσει να με ενοχλούν) και μέσα από την συζήτηση μου με την hair expert συνειδητοποίησα πόσο με εμπνέει το απόλυτο it girl, Caroline de Maigret – το σήμα κατατεθέν της είναι οι ατημέλητες αφέλειές της και το χρώμα των μαλλιών της. Μάλιστα πριν 2 χρόνια όταν έκανα αφέλειες πάλι πηγή έμπνευσης ήταν η ίδια αφού θαύμαζα πάντα την ανεπιτήδευτη γαλλική φινέτσα της.

Έτσι καταλήξαμε ότι θα φωτίσουμε το καστανό χρώμα κάνοντας την τεχνική του balayage με καστανόξανθες ανταύγειες ώστε να φωτίσουμε τις άκρες και να έχει το sun-kissed εφέ, δηλαδή να υπάρχει η αίσθηση ότι άνοιξαν φυσικά από τον ήλιο. Η colorist βρήκε την ιδανική απόχρωση με τον τόνο της επιδερμίδας μου και το τελικό αποτέλεσμα απλά με ενθουσίασε αφού ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα για τα μαλλιά μου το φετινό καλοκαίρι. Plus, μου φρέσκαρε το κουρεμά μου καθώς οι αφέλειες πλέον έμπαιναν στο προσωπό μου!

Μόνο μια αλλαγή στα μαλλιά σας είναι αρκετή για να αλλάξετε διάθεση και να μπείτε σε καλοκαιρινό mood σε χρόνο dt. Αν και εσείς θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας και διστάζετε τότε δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από το παρακάτω video που είναι όλο το makeover του νέου μου hair look!

Δείτε παρακάτω το video εδώ.