Plus Queen: Τα μυστικά για τέλειες αφέλειες

Plus Queen: Τα μυστικά για τέλειες αφέλειες

Πηγή: PlusQueen

Παρακάτω σου έχουμε όλα τα μυστικά που χρειάζεσαι για να πάρεις την σωστή απόφαση.

Οι αφέλειες αποτελούν φέτος το απόλυτο hair trend. Οι περισσότεροι hair stylists έρχονται καθημερινά σε επαφή με γυναίκες που τους ζητούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά τους με το πιο κομψό hair trend της χρονιάς. Όμως τι πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας πριν κόψουμε τα μαλλιά μας; Παρακάτω σου έχουμε όλα τα μυστικά που χρειάζεσαι για να πάρεις την σωστή απόφαση.

Μου πάνε οι αφέλειες;

Η απάντηση είναι μια. «Σε όλες τις γυναίκες πάνε οι αφέλειες. Αυτό όμως που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο είναι να δοθεί το κατάλληλο σχήμα, μήκος και πυκνότητα» μας λέει η hair stylist Δήμητρα Δανίκα.

Πώς θα καταλάβω ποιο είναι το ιδανικό μήκος για εμένα;

Οι παράγοντες που καθορίζουν το ιδανικό μήκος έχουν να κάνουν με το σχήμα του προσώπου σου, τα χαρακτηριστικά σου και τις αποστάσεις μεταξύ τους. Ιδανικά θα πρέπει να υπάρχει μια αλληλεπίδραση του σχήματος του προσώπου, με το κούρεμα και το χρώμα που επιλέγεις να κάνεις στα μαλλιά σου.Αυτό θα δώσει στο πρόσωπό σου φως και θα μπορέσει να «σκεπάσει» τις ατέλειες του προσώπου σου που θέλεις να κρύψεις.

Οι αφέλειες θα κυριαρχήσουν και την ερχόμενη Άνοιξη;

Οι αφέλειες και οι πολύπλευρες options τους είναι αυτό που λέμε all time classic. Όταν είναι επιτυχημένες μπορούν να μας κάνουν να φαινόμαστε πιο μικρές, πιο stylish, πιο λεπτές και πιο sexy. Οπότε τις αγαπάμε και τις επιλέγουμε όλες τις εποχές του χρόνου, ανάλογα πάντα με την διάθεση και τις συνήθειες μας.

Ευχαριστούμε την Δήμητρα Δανίκα για τις συμβουλές της.