Στο σπίτι με τη #DimitraDanika

Στο σπίτι με τη #DimitraDanika

Μπορεί να μην είμαι από τους ανθρώπους που έχουν την ευκαιρία αυτήν την εποχή να δουλεύουν από το σπίτι, όμως αυτό που έκανα πάντα, ειδικά σε περιόδους κρίσεις είναι να προσπαθώ να βρίσκω πάντα κάτι θετικό να εστιάζω.

Με βοηθάει αυτό να είμαι δημιουργική και λειτουργική και να διατηρώ τις ισορροπίες  μου ψυχικά και πρακτικά. Έτσι λοιπόν μέσα σε όλη αυτή την δυσκολία νομίζω ότι ήρθε μια εποχή εσωστρέφειας για εμένα ώστε να εστιάσω σε πράγματα που με ευχαριστούν πολύ. Να κάνω με τα μέσα που έχω.

Είμαι τυχερή που μου αρέσει πολύ να μένω σπίτι οπότε είναι μια ευκαιρία για μένα να τακτοποιήσω  εκκρεμότητες  του σπιτιού που πάντα έμεναν πίσω και η αλήθεια είναι ότι το να μένω σπίτι από τα 19 μου τέτοια εποχή πρώτη φορά  μου συμβαίνει.

Οπότε είπα θα το εκμεταλλευτώ στο έπακρο και πέρα από τα πρακτικά θα αναπρογραμματίσω τις πραγματικές μου ανάγκες ξεκινώντας εκ των έσω.

Χρόνος πολύτιμος με τα παιδιά μου που μου λείπουν και τους λείπω μέσα στην καθημερινότητα, φροντίδα δική μου και της οικογένειας μου, μαγειρέματα, διατροφή, γυμναστική με καθημερινό προγραμματισμό για να μην μένουμε πίσω.


Πάντα μου άρεσε να κινούμαι σε εσωστρεφή πεδία και έτσι προέκυψε και το project BeingMe. Ε λοιπόν, τώρα που έχω περισσότερο χρόνο, αφιερώνεται σε γυναίκες που θέλουν να μοιραστούν την προσωπική τους ιστορία μέσα από βιώματα του παρελθόντος, και του σήμερα, εστιάζοντας στις πραγματικές τους ανάγκες.

Τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο προσαρμοζώντας το στις τωρινές συνθήκες, τι θα ήθελες να αλλάξεις όταν όλα αυτά τελειώσουν, τι θα ήθελες να ξεκινήσεις, τι είναι αυτό που σε τροφοδοτεί και σου δίνει κίνητρο να προχωράς;

Να μια εύκαιρια επαναπροσδιορισμού στην προσωπική μας χαρά και ικανοποίηση. Εμπνεύστε μας με τις δικές σας προσωπικές εμπειρίες στο Salon μέσα από το #ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ_ΤΩΝ_ΗΜΕΡΩΝ