H color expert, Αntzela Chatzirai του Dimitra Danika team, μας συστήνει τους αγαπημένους της σχεδιαστές μόδας

H color expert, Αntzela Chatzirai του Dimitra Danika team, μας συστήνει τους αγαπημένους της σχεδιαστές μόδας

Από την ζωγραφική, τη μουσική, τον κινηματογράφο, από την δουλειά μου που συναναστρέφομαι με αρκετό κόσμο αλλά και από τα ταξίδια μου, έχω ανακαλύψει ότι η τέχνη της μόδας είναι από τις πιο δυνατές μορφές στον κόσμο.
Είναι ότι συνδυάζει κίνηση, σχέδιο, αρχιτεκτονική, και ότι χρησιμεύει ως μέσο έκφρασης χαρακτήρα συναισθημάτων, χωρίς φυσικά να χάνουμε την “ταυτότητά” μας. Αυτή είναι η δύναμη της μόδας αλλά και του στιλ για μένα.
Από τους αγαπημενους μου σχεδιαστές ειναι ο Virgil Abloh, ο άνθρωπος που θα ήθελα να έχω για φίλο μου.
Ο Virgil μετέτρεψε την streetwear σε μόδα υψηλών προδιαγραφών. Έχει ιδρύσει το δικό του brand, την off-white, είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Lοuis Vuiton και έχει συνεργαστεί διάσημους οίκους όπως τη Νike ή την Ιkea και τον Λούβρο. Τα ογκώδη μπουφάν, τα t-shirt με logo jean, τα φόρεματα υψηλής ραπτικής, συνδυάζονται με sneakers και είναι κάποια από τα στοιχεία των ρούχων του που με εκφράζουν.
Τι πιο ωραίο απο ένα t-shirt, ένα τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι βρώμικα sneakers;
Άλλος πολυαγαπημένος, ο Tom Ford, ιδιοφυής, ταλαντούχος, low profile.
Αυτές είναι οι λέξεις για να χαρακτηρίσω τον Tom Ford. Πριν ανεξαρτητοποιηθεί, συνεργάστηκε για αρκετά χρόνια με τον οίκο Gucci και Yves Saint Laurent.
Το 2012 η Gwyneth Paltrow έλαμπε κυριολεκτικά μέσα από το λευκό φορεμα – κάπα, δια χειρός του Tom Ford, στο κόκκινο χαλί των Oscar.
Ηταν αδιαμφισβήτητα μια iconic εμφάνιση που την “ζήλεψα” και όχι μόνο εγώ φαντάζομαι αλλά σιγουρα και εκατοντάδες άλλες γυναίκες.
                                                                                                      
Τα ασημένια κοστούμια, τα λαμπερά πανωφόρια, τα κρύσταλλα και οι παγέτες δεν με αφήνουν αδιάφορη σίγουρα. Πέρα από τις ενδυματολογικές του δημιουργίες κάτι που θαυμάζω πολυ σε αυτόν είναι το γεγονός ότι ειναι ένας αυτοδίδακτος και καταξιωμένος σκηνοθέτης – συγγραφέας. Αγαπημένη μου ταινία του τα “Νυχτόβια Πλάσματα”.