Η Βίνα Νεοφωτίστου, στο Salon Des Idees.

Η Βίνα Νεοφωτίστου, στο Salon Des Idees.

Και όταν μιλάμε για μόδα δεν μπορούμε παρά να απευθυνθούμε στη Βίνα Νεοφωτίστου, fashion expert, stylist & editor, που πάντα μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της συμβουλές, και το άγρυπνο fashion eye της.

1. 

Θεωρώντας ότι οι επιλογές μας επηρεάζονται από τις αναμνήσεις και τα βιώματα μας, ποιο πρόσωπο  θα έλεγες από το παρελθόν σου, έχει  αποτελέσει έμπνευση για σένα και σε “παρέσυρε” στις επιλογές του σήμερα ?
Η μητέρα μου είναι μια γυναίκα αισιόδοξη γεμάτη ενέργεια και αγάπη. Οι ηθικές αξίες και η στοργή για τους ανθρώπους και τη φύση που μου μετέδωσε με καθοδηγούν στη ζωή μου.

2.

Πιστεύεις ότι η μόδα και τα trends επηρεάζονται και διαμορφώνονται βάση του τι συμβαίνει κοινωνικά ?
Η μόδα και ενίοτε trends πρέπει πάντα να μας εμπνέουν και να είναι χρηστικά σύμφωνα με την εποχή και τις καταστάσεις που βιώνουμε. Είναι σημαντικό  να αισθανόμαστε όμορφα και άνετα με αυτά που φοράμε, αλλά να μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια εποχή αλλαγών που , γιατί όχι, μπορεί να αποτελέσει την απόλυτη έμπνευση για ένα καλύτερο αύριο.

3.

Ποιοι είναι οι σχεδιαστές που ξεχωρίζεις ?
Alexander Mc Queen και John Galliano, ιδιοφυείς σχεδιαστές που έφεραν κοντά την μόδα με την τέχνη.

4.

Πως βιώνεις την νέα κατάσταση αποκλεισμού και πώς φαντάζεσαι ότι μπορεί να μας επηρεάσει στο μέλλον ?
Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους….προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη.  Βλέπω τις δυσκολίες να έρχονται αλλά πιστεύω στην δύναμη του ανθρώπου και της ομάδας.
Νομίζω ότι θα βγούμε από αυτό πιο δυνατοί έχοντας ανακαλύψει μέσα μας νέα ταλέντα και δυνατότητες.

5.

Μια βαθιά σου επιθυμία που θα ήθελες να μοιραστείς?
Να συνεχίσω να ταξιδεύω σε χώρες άγνωστες και μακρινές. Σύντομα!