Τα οφέλη μάλαξης στο κεφάλι ξεπερνούν τα συναισθήματα χαλάρωσης που πιθανόν να έχετε με οποιαδήποτε άλλη τεχνική

Τα οφέλη μάλαξης στο κεφάλι ξεπερνούν τα συναισθήματα χαλάρωσης που πιθανόν να έχετε με οποιαδήποτε άλλη τεχνική

Ένα απαλό μασάζ στο κεφάλι είναι μια  όμορφη τεχνική για να ενεργοποιήσετε  το τσάκρα του στέμματος και του τρίτου ματιού, ενώ ταυτόχρονα θρέφει το τριχωτό της κεφαλής και ενισχύει τις ρίζες σας. Η φροντίδα του κεφαλιού σας είναι εξίσου σημαντική με τη φροντίδα των μαλλιών σας. Η ομορφιά των μαλλιών σας είναι, εν μέρει, αποτέλεσμα της υγείας και της ισορροπίας του κεφαλιού.

Με μια θρεπτική τοπική θεραπεία και ένα απαλό μασάζ στο κεφάλι, μπορείτε να διεγείρετε την κυκλοφορία του αίματος καθώς και να τονώσετε τα πάνω ενεργειακά σας κέντρα  για να βοηθήσετε στην ανακούφιση του στρες, στη βελτίωση της εστίασης και στην ενίσχυση του διαλογισμού.

Το τσάκρα του στέμματος  βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού μας και όταν ισορροπηθούμε αισθανόμαστε συνδεδεμένοι με τον ανώτερο εαυτό μας, απολαμβάνουμε μια υγιή αίσθηση σύνδεσης με την γνώση και γίνεται η πύλη μας στον πνευματικό κόσμο.

Θετικές δηλώσεις που ταιριάζουν στο τσάκρα της κορυφής : «Είμαι ανοιχτός σε νέες ιδέες», «Η θεότητα βρίσκεται μέσα μου», «Οι πληροφορίες που χρειάζομαι έρχονται σε μένα», «Ο κόσμος είναι ο δάσκαλός μου», «Καθοδηγούμαι από την ανώτερη δύναμή μου» και « Με καθοδηγεί η εσωτερική σοφία ».

Το τρίτο μάτι περιλαμβάνει τη διαίσθησή μας, όταν ισορροπηθούμε είμαστε σε θέση να ακούσουμε το σώμα μας και να ηρεμήσουμε το μυαλό. Ο συντονισμός της διαίσθησής μας είναι μια πρακτική από μόνη της που θα βοηθήσει να διατηρήσουμε τις προθέσεις μας ξεκάθαρες προκειμένου να εκδηλώσουμε τα όνειρά μας και να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα.

Θετικές δηλώσεις που ταιριάζουν  στο τσάκρα του τρίτου ματιού: «Βλέπω όλα τα πράγματα με σαφήνεια», «Είμαι ανοιχτός στη σοφία μέσα», «Μπορώ να εκδηλώσω το όραμά μου».

Ένα απαλό μασάζ κεφαλής με λίγο θρεπτικό λάδι απο βότανα, είναι ένας ουράνιος τρόπος για να ενσωματώσετε την εσωτερική σας πρακτική ομορφιάς με την εξωτερική σας ρουτίνα ομορφιάς. 

Καλή απόλαυση!