Τι να ακολουθήσεις και τι σου προτείνουμε από τις κολεξιόν των οίκων για το φθινόπωρο που έρχεται σύμφωνα με το προσωπικό σου στιλ

Τι να ακολουθήσεις και τι σου προτείνουμε από τις κολεξιόν των οίκων για το φθινόπωρο που έρχεται σύμφωνα με το προσωπικό σου στιλ

Η  μόδα έχει το καταπληκτικό να επηρεάζεται από το τι συμβαίνει κοινωνικά και να  παρουσιάζει ο κάθε σχεδιαστής, καλλιτέχνης μέσα από την δική του ματιά, πότε αντλώντας έμπνευση από το παρελθόν πότε με μια ματιά πιο φουτουριστικη, την δική του έμπνευση και αντίληψη.

Γι αυτό και πάντα βλέπουμε πολλές και διαφορετικές τάσεις να παρουσιάζονται στα cat walks.

Σε μια εποχή άνθρωποκεντρική με επίκεντρο το προσωπικό στιλ του κάθε ένα το φανταστικό είναι ότι δεν είσαι ποτέ εκτός μόδας αρκεί τις επιλογές σου να τις φοράς και να μην σε φορούν, είτε μιλάμε για ρούχα είτε για μαλλιά make up κτλ. Για αυτό κατα την γνώμη μου η μόδα  τα τελευταία χρόνια είναι πιο διασκεδαστικη από ποτέ!

Ξεκινώντας από τον οίκο Chanel είδαμε να υπάρχει μια τάση σε easy hair styles άλλοτε με καλοκουρεμένες κουπ είτε σε κοντά ή medium μήκη είτε σε μακρυά wavy μαλλιά με ανεπιτυδευτες eyebrows bangs. Ενώ έντονα και υπερμεγέθη αξεσουάρ συνόδευαν τα bob και μακρυά κουρέματα. Κάτι που είδαμε  έντονα και στον οίκο Gucci. Τα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν το look σου στο λεπτό αλλά και να σου φτιάξουν την διάθεση τις μέρες που τα μαλλιά σου δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες που τους δίνεις. Για αυτόν τον χειμώνα επέλεξε μεγάλες κορδέλες με ογκο, στεκες, τσιμπίδακια και bold hair accessories, όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο.

Συνεχίζουμε με το απόλυτα sleek look που είδαμε στην πασαρέλα της Carolina Herrera στον οίκο Oskar De La Renta, Givenchy και Alexander Mc Queen με την ξεκάθαρη midlle parted pony tail  δίνοντας extra δυναμική στην πολυτελή όψη της απλότητας με έμφαση σε υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Μας εντυπωσίασαν τα hair styles του οίκου Miu Miu, μια μίξη old Hollywood vang και streetstyle look. Ενα στιλ που μπορείς να υιοθετήσεις εύκολα στην καθημερινότητα σου εαν έχεις  σπαστά η σγουρά μαλλιά, δημιουργώντας τις vang με τα δάχτυλα σου έως την άκρη των αυτιών σου  και αφηνωντας τα υπόλοιπα  μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά, ξεχωριζοντας  τούφες σαν ράστα ενώ έχεις βάλλει ένα μαλακό τζελ για κράτημα.

Στον οίκο Murad είδαμε bold statement looks με απόλυτα χρώματα και color blogging τεχνικές. Εσύ που αγαπάς τα εκκεντρικα Hair looks σίγουρα θα τα  αγαπήσεις. Μπορει να μην τα αντιγράψεις ακριβώς αλλά σίγουρα θα σου δώσουν έμπνευση για το δικό σου χρωματικό ταξίδι!

Η εμφάνιση μας, μας επηρεάζει άλλοτε θετικά  άλλοτε αρνητικά, το προσωπικό στυλ  είναι ένα παιχνίδι που κουβαλάμε στην ενήλικη ζωή μας και για αυτό σήμερα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία!
Θυμήσου στα μικράτα σου πόσο σε γοήτευαν οι μεταμορφώσεις και οι διαφορετικοί ρόλοι που έπαιρνες μέσα από το παιχνίδι αλλαγών με τις φίλες σου. Αλλά και σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία δεν θα ξεχάσω ποτέ την χαρά που αντλούσα από την προετοιμασία στα πατρικα μας σπίτια με τις φίλες  λίγο πριν την έξοδο.

Τις ανταλλαγές με τα ρούχα αλλα και τους πειραματισμους με τα μαλλιά και το make up. Και όταν μιλάμε για προσωπικό στιλ, free your shelf as a child!