Γρήγορες ανανεωμένες τεχνικές που θα δώσουν πολυτέλεια και διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σου.

Γρήγορες ανανεωμένες τεχνικές που θα δώσουν πολυτέλεια και διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σου.

Πιστεύουμε στην αυθεντικότητα και στην ειλικρινή πολυτέλεια και αυτός είναι ο λόγος που όσο αφορά την εμφάνιση των μαλλιών της κάθε γυναίκας δεν θέλουμε να περιοριζόμαστε. Αντιθέτως προσπαθούμε κάθε φορά να αναδείξουμε την μοναδικότητα της.
Αυτός είναι και ο λόγος που αναπτύσσουμε ανάλογα με την προσωπικότητα, την εποχή, τις τάσεις, νέες ιδέες και εφαρμογές.
Προτείνουμε γρήγορες υπηρεσίες για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν πάντα μια ανανεωμένη εμφάνιση γρήγορα και πραγματικά αποτελεσματικά.
Η υπηρεσία luxurygloss είναι μια από αυτές. Έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει προηγούμενες τεχνικές αποχρωματισμού, όπως είναι το Ballayage και οι ανταύγειες. Διώχνει τις ανεπιθύμητες αποχρώσεις του κίτρινου και πορτοκαλί που μπορεί να έχουν εμφανιστεί λόγω καλοκαιριού και όχι μόνο, δίνοντας παράλληλα ενυδάτωση και αναδόμηση στα μαλλιά σου.
Η διάρκεια είναι από 20′ έως  30′ λεπτά.
Εξίσου αποτελεσματική υπηρεσία για εσένα που θέλεις να δώσεις μια ήπια αποχρώση στα λευκά σου μαλλιά.
Επόμενη υπηρεσία που ενδείκνυται για γυναίκες που επιθυμούν μια έντονη αλλαγή δίνοντας τους την δυνατότητα να  έχουν παραπάνω από 1 τόνο στα μαλλιά τους είναι η υπηρεσίες Two toned και, Colour blogging. Aνάλογα με το στιλ και το κούρεμα σου μπορείς να έχεις παραπάνω από μια αποχρώσεις στα μαλλιά σου πότε με πιο έντονη και διακριτή αντίθεση πότε με πιο ήπια διαβάθμιση. Η διάρκεια σε αυτή την υπηρεσία είναι 1:30 έως δύο ώρες.
  
Τέλος για εσένα που επιθυμείς φυσικά αποτελέσματα που μπορεί να σου προσφέρουν οι ανταύγειες και το Ballayage σου, προτείνουμε την quick baby  lights Ballayage τεχνική. Θα δώσουμε έμφαση στην περίμετρο του προσώπου σου και βάθος στο εσωτερικό των μαλλιών σου. Μια στρατηγική τοποθέτηση χρώματος  διάρκειας 1:30 έως 2 ώρες συνολικά.
Η κάθε επιθυμία είναι ξεχωριστή και μοναδική και το κάθε αποτελέσμα προσωποποιημένο, μια σωστή διάγνωση και συμβουλευτική είναι εξίσου σημαντική και αυτή που θα δώσει το “απόλυτο” αποτέλεσμα για εσένα.