Jenny.gr – Reborn this way: H Χριστίνα Θεοδωροπούλου δοκιμάζει το iconic style της Audrey Hepburn στο “Breakfast at Tiffany’s”

Jenny.gr – Reborn this way: H Χριστίνα Θεοδωροπούλου δοκιμάζει το iconic style της Audrey Hepburn στο “Breakfast at Tiffany’s”

Tο iconic updo της Audrey Hepburn, (aka Holly Golightly), έξω από την διάσημη βιτρίνα του Tiffany’s στη Νέα Υόρκη έχει αναμφίβολα μία θέση στα πιο διάσημα hairstyles. Μαζί με όλο το outfit και την αψεγάδιαστη, αθώα και πηγαία γοητεία της star Audrey έμελλε να αποτελέσουν ένα από τα αγαπημένα movie looks, που διαχρονικά αντιγράφηκαν, αναπαράχθηκαν ξανά και ξανά και παραμένουν διαχρονικά μέχρι και σήμερα.

Το Breakfast at Tiffany’s, μία ταινία- ύμνος στο Αμερικανικό Όνειρο, έχει συνδεθεί απόλυτα με τη σκηνή όπου η Holly στέκεται με τον περίτεχνο κότσο της και το maxi, μαύρο φόρεμά της μπροστά από την βιτρίνα του ακριβού κοσμηματοπωλείου. Αυτή η εικόνα νομίζω, μπορεί να μεταφερθεί στο σήμερα. Ίσως, όχι στην σύγχρονη Αθήνα, μία καθημερινή μέρα, ένα ηλιόλουστο πρωινό, αλλά σίγουρα σε μία ειδική περίσταση.

Εξάλλου, οι αναφορές σε αυτό το look μπαινοβγαίνουν στα trends κάθε σεζόν ανά τα χρόνια. Επομένως, καθόλου δύσκολο δεν είναι να το μεταφέρεις στο σήμερα, αρκεί να το θες για να μπορείς να το στηρίξεις.

Η Δήμητρα Δανίκα λοιπόν, μου έδωσε την έμπνευση με το project “Reborn This Way” και ιδού το αποτέλεσμα.

H συνέχεια στο jenny.gr