Ελένη Μπεζιριάνογλου – Journalist Athens Voice – Fashion & Beauty Editor LOOKmag

Ελένη Μπεζιριάνογλου – Journalist Athens Voice – Fashion & Beauty Editor LOOKmag

Όταν ήμουν μικρή χάζευα συχνά τον ουρανό, μια φορά ρώτησα τη μαμά μου πού πάνε όλα αυτά τα αστέρια όταν πέφτουν  και εκείνη μου είπε ότι έρχονται στη γη και γίνονται άνθρωποι. Έτσι μου καρφώθηκε στο μυαλό εκείνο το βράδυ ότι όταν έπεσα εγώ έσπασα σε πολλά μικρά κομμάτια και σκορπίστηκα παντού.
Πολύ στεναχωρήθηκα κι ας μου έλεγαν πως δε μου λείπει τίποτα.

Μεγάλωσα χαζεύοντας φωτογραφίες από τα ταξίδια των γονιών μου και ακούγοντας ιστορίες από μέρη που δεν είχα δει. Και την πρώτη φορά που ταξίδεψα ένιωσα κάτι περίεργο, σαν κάτι να «κούμπωσε». Ένιωσα κάπως πιο ψηλή, πιο έξυπνη, πιο έμπειρη, πιο όμορφη, πιο… εγώ.
Αποφάσισα ότι θα ταξιδεύω στον κόσμο για να βρω τα κομμάτια που πίστευα ότι θα ενώσουν το παζλ μου. Όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο συχνά ταξιδεύω και νιώθω αυτή την ανυπομονησία που έχει κανείς όταν κοντεύει σχεδόν να ολοκληρώσει κάτι.

Καμιά φορά βρίσκω κομμάτια χωρίς καν να φύγω, απλά και μόνο μιλώντας με άλλους ανθρώπους, γνωρίζοντάς τους, μαθαίνοντας τις ιστορίες τους.
Μερικές με αγγίζουν λίγο περισσότερο και νιώθω την ανάγκη να τις μοιραστώ.

Αναζήτησα λοιπόν τα σωστά εργαλεία για να μεταφέρω αυτές τις ιστορίες με τον δικό μου τρόπο -λίγο χιουμοριστικό, λίγο οικείο, λίγο ανθρώπινο. Σπούδασα δημοσιογραφία και συνέχισα να ταξιδεύω, να ρωτάω, να διαβάζω, να μαθαίνω, να γελάω δυνατά, να αγαπάω πιο δυνατά.

Όταν μου ζητάνε να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με 3 λέξεις, το πρώτο που σκέφτομαι είναι «work in progress».

-Ποτέ αναζητάς να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου; 

Αλλάζω πολύ συχνά τα μαλλιά μου, οριακά όσο συχνά και τα ρούχα μου. Βαριέμαι εύκολα και δε θέλω να μένω στάσιμη οπότε δοκιμάζω διάφορα, χρώματα, μήκη, διχρωμίες…Οι πολύ μεγάλες αλλαγές φυσικά έρχονται σε περιόδους πολύ μεγάλης πίεσης αφού σαν το 99% των γυναικών του πλανήτη
ξεκινάω τις αλλαγές στη ζωή μου αλλάζοντας το κεφάλι μου.

Πρώτα εξωτερικά, μετά εσωτερικά.

-Τι παίζει κατά την γνώμη σου τον πιο σημαντικό ρόλο στο να μπορέσουμε να εκφράσουμε καλύτερα τον εαυτό μας μέσα από την εμφάνιση μας;

Μα φυσικά το να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Για να εκφραστείς πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, να έχεις αφιερώσει χρόνο να σε γνωρίσεις, να σε κατανοήσεις, να παραδεχθείς αδυναμίες.
Πιστεύω πως αν νιώθεις μπερδεμένη με το ποια είσαι, το ίδιο θα δείχνει κι η εικόνα σου.

-Από που ξεκινάς συνήθως και γιατί; 

Ρούχα, αντικείμενα, αξεσουάρ, επιλογές που με κάνουν να νιώθω άνετα. Με το προσωπικό στιλ συστηνόμαστε στους άλλους χωρίς να μιλάμε.
Από τον τρόπο που στέκομαι μέχρι αυτά που φοράω κι από το τι θα φάω μέχρι τον τρόπο που χαμογελάω,  για μένα όλα είναι προσωπικό στιλ και έκφραση.

-Πώς βίωσες την εμπειρία του BEINGME;

Αχ το διασκέδασα τόσο πολύ! Εκτός από την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά (που λέγαμε πριν) ένιωσα σαν να κάνω μια μικρή ψυχανάλυση του εαυτού μου.
Ευτυχώς καλά είμαι ακόμη, χαχα! Γέλασα με την καρδιά μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ανέτρεξα σε αγαπημένες μου αναμνήσεις που με συγκίνησαν,
αφέθηκα στα έμπιστα χέρια της Δήμητρας, της Μαρίας και της υπόλοιπης girly ομάδας στο να με μεταμορφώσουν από κοινή θνητή σε φωτογενές μοντέλο ?.
Νομίζω πώς όταν χρειάζεται να συστηθείς σε κάποιον συγκεντρώνοντας λίγες και συγκεκριμένες πληροφορίες για εσένα,  συνειδητοποιείς και τι έχει τελικά περισσότερη σημασία για σένα.

Χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία του Being Me, θα το ξαναέκανα αύριο κιόλας!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]