Reborn this way: Η fashion editor του #jennygr, Mάρθα Κουμπάνη μεταμορφώνεται σε Cindy Crawford

Reborn this way: Η fashion editor του #jennygr, Mάρθα Κουμπάνη μεταμορφώνεται σε Cindy Crawford

Πηγή: jenny.gr

 

Πϊσω στα 90’s, όλα ήταν διαφορετικά: πιο ανέμελα και αυθεντικά. Αυθεντικά, όπως το στιλ των μεγαλύτερων supermodels της εποχής της θρυλικής 90s squad γυναικών που μεσουράνησαν και έλαμψαν ταυτόχρονα στο στερέωμα της μόδας.

Μία από αυτές έμελλε να αλλάξει το πρότυπο της σέξι Αμερικάνας με τα καστανόξανθα μαλλιά της και την signature ελιά στο μάγουλο.

Η Cindy ήρθε τότε να σπάσει το καλούπι με τα σκουρόχρωμα μάτια, την αυτοπεποίθηση και τον επαγγελματισμό της. Έχει στο ενεργητικό της αμέτρητα χιλιόμετρα πάνω στο runway, εξώφυλλα και καμπάνιες αλλά και ορισμένα iconic commercials.

Έτσι όταν με ρώτησαν σε ποια θρυλική σταρ θα ήθελα να μεταμορφωθώ η επιλογή για μένα ήταν μονόδρομος.

Eκείνη κατάλαβε πολύ νωρίς στην τεράστια καριέρα της ότι “η ομορφιά και η αυτοπεποίθηση είναι συνώνυμα. Αν αισθάνεσαι σίγουρη, αυτό είναι που βλέπει ο κόσμος”.

Πολλές φορές μια μικρή αλλαγή μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε την απαραίτητη δόση αυτοπεποίθησης που θα μας απογειώσει. Και για την δική μου αλλαγή δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ άλλη από την μοναδική hair designer, Δήμητρα Δανίκα.

Όποιος επισκέπτεται τον μοναδικό χώρο που έχει δημιουργήσει η Δήμητρα στο Κολωνάκι, χρησιμοποιεί για να τον περιγράψει λέξεις όπως, μίνιμαλ, στιλ, αρμονία, αισθητική, εξειδίκευση.

Αφέθηκα λοιπόν στα έμπειρα χέρια της και μεταμορφώθηκα σε μια Cindy Crawford της διπλανής πόρτας!

Γενικώς δεν μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές και έτσι δεν είχα “πειράξει” ποτέ πριν, το σκούρο καστανό χρώμα των μαλλιών μου. Αυτό έκανε την αποστολή της Δήμητρας και της ομάδας της ακόμα πιο σημαντική.

Φωτογραφίες και video: Xρήστος Λόλος

Δείτε το video: