Πως θα δώσεις μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σου μέσα από 5 βήματα

Πως θα δώσεις μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σου μέσα από 5 βήματα

1ο  Χρησιμοποίησε έξτρα ενυδάτωση σε μορφή μαλακτικής κρέμας και μάσκας σε κάθε λούσιμο. Αν το παραλείπεις τα λέπια της τρίχας σου παραμένουν ανοιχτά με αποτέλεσμα να έχεις απώλεια χρώματος, ευαισθητοποιημένα μήκη και άκρες και μαλλιά που φριζάρουν. Το φως αντανακλάται στην λεία επιφάνεια της τρίχας κάτι που δημιουργείται όταν τα μαλλιά μας είναι λεία και ενυδατωμένα και για αυτό ακριβώς δείχνουν πιο λαμπερά ενώ το χρώμα  αποτυπώνεται στο 100%.

2ο  Όσον άφορα τα  ξανθά μαλλιά χρησιμοποίησε silver shampoo για να εξουδετερώσεις τις κίτρινες αποχρώσεις και να δώσεις μια χρωματική ανανέωση. Επιπλέον πρόσεχε μην το παρακάνεις στην χρήση του έχε περίπου στο μυαλό σου να το χρησιμοποιείς στο δεύτερο χέρι λουσίματος και κάθε 4 με 5 λουσίματα.

3ο  Χρησιμοποίησε με σύνεση τα θερμαντικά εργαλεία styling. Ότι κράτα τα μαλλιά σου υγιή είναι η καλά ενυδατωμένη σου τρίχα. Η απώλεια υγρασίας όταν γίνεται κακή ή πολύ συχνή χρήση των εργαλείων styling μπορεί να σε οδηγήσει σε φθορά της τρίχας και άρα απώλεια  χρώματος. Τα μαλλιά σου δεν έχουν σούπερ δυνάμεις από μονά τους χρειάζονται την προσοχή και φροντίδα σου και διαλύματα. Άφηνε τα να στεγνώνουν φυσικά σε κάθε ευκαιρία ενώ πολύ σημαντικό είναι όταν προχωράς σε styling με πρέσα ισιώματος φρόντισε να είναι πάρα πολύ στεγνά, σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαστείς επιπλέον χρόνο να ισιώσει η κάθε τούφα και αρά πολλά περισσότερα περάσματα με την πρέσα.

4ο  Προσοχή στο λούσιμο σου. Το πολύ ζεστό νερό ανοίγει τα λέπια της τρίχας κάνει τα μαλλιά σου πιο ευαίσθητα  με αποτέλεσμα να έχεις απώλεια χρώματος. Οι χαμηλές θερμοκρασίες κλείνουν τα λέπια της τρίχας σφραγίζοντας την υγρασία στο εσωτερικό της.

5ο  Απέκτησε το ιδανικό για εσένα σύστημα περιποίησης και φροντίδας. Η επιλογή του κατάλληλου για εσένα συστήματος έχει πολύ μεγάλη σημασία για την διάρκεια του χρώματος και την υγειά των μαλλιών σου. Επιπλέον έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιείς έξυπνα προϊόντα όπως μάσκες πλούσιας ενυδάτωσης με χρώμα όπου θα εμπλουτίσουν  και θα ενισχύσουν το χρώμα σου μέχρι την επόμενη επίσκεψη σου στο κομμωτήριο.