Η beauty editor του #jennygr υιοθέτησε το ιδανικό hair look για να υποδεχτεί τα 30

Η beauty editor του #jennygr υιοθέτησε το ιδανικό hair look για να υποδεχτεί τα 30

Πηγή: jenny.gr

Αν κάτι είναι βέβαιο το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι ότι όλοι μας αναζητάμε λίγη χαρά αφού οι συνθήκες για την ώρα δεν μας ευνοούν. Έτσι λοιπόν αποφάσισα ότι αυτή τη χαρά που ψάχνω, θα τη βρω μέσα από μια αλλαγή που θα κάνω στα μαλλιά μου για να υποδεχτω τα 30, όπως τους αρμόζει! Ναι, κι όμως πλέον, είμαι 30 και ούτε εγώ το πιστεύω!

Όταν ήμουν 20 φανταζόμουν ότι στα 30 μου θα ήθελα να έχω ένα απλό καρέ σε σκούρα απόχρωση. Ευτυχώς όμως, τα πράγματα δεν έγιναν έτσι αφού πλέον νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ να πειραματιστώ με τα μαλλιά μου, και γιατί όχι, να γίνω πιο τολμηρή για τον χαρακτήρα μου.

Θεωρώ ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν σκεφτεί ότι η κάθε ηλικία έχει και το συγκεκριμένο hair look που της ταιριάζει. Μήπως όλα αυτά είναι πλέον στερεότυπα και ζούμε σε μια κοινωνία που η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός;

Προσωπικά αυτό πιστεύω και με αυτή την άποψη θα πορευτώ, και που ξέρεις, ίσως στα 50 μου, μπορεί να είμαι κοκκινομάλλα με καρέ! Αποφάσισα λοιπόν, να επισκεφτώ το αγαπημένο μου spot για να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου για τα γενέθλιά μου, τολμώντας κάτι διαφορετικό που το σκεφτόμουν πολύ πριν πάρω την τελική απόφαση.

Επισκέφτηκα λοιπόν την hair designer Δήμητρα Δανίκαη οποία πάντα με καθοδηγεί σωστά και βρίσκουμε την ιδανική απόχρωση για τα χαρακτηριστικά μου αλλά και την επιδερμίδα μου. Αυτό επίσης που ξεχωρίζω σε εκείνη είναι η μοναδική φιλοσοφία της που την ασπάζομαι απόλυτα – “Οι γυναίκες έχουν το μοναδικό προσωπικό τους στιλ και αυτό πρέπει να αναδεικνύουν είτε ταιριάζει με τις εκάστοτε τάσεις είτε όχι.”

Η διαδικασία του makeover ξεκίνησε και ένιωθα πραγματικά ότι επιτέλους θα ανανεωθώ και ανυπομονούσα να δω το τελικό αποτέλεσμα. Το χρώμα των μαλλιών μου ήταν καστανό με ανταύγειες και θέλαμε να δώσουμε περισσότερο φως στο πρόσωπό μου, κάνοντας πιο έντονες ξανθές ανταύγιες. Plus, αποφασίσαμε να κάνω curtain bangs και να φρεσκάρω το μήκος ώστε τα μαλλιά μου να είναι πιο υγιή και περιποιημένα.

Φωτίσαμε λοιπόν, το καστανό χρώμα, κάνοντας την τεχνική του balayage και αυτό που λάτρεψα ήταν η αίσθηση του sun-kissed εφέ, δηλαδή η μοναδική αίσθηση ότι άνοιξαν φυσικά από τον ήλιο. Η άνοιξη άλλωστε, μας περιμένει και πλέον νιώθω πιο έτοιμη να την υποδεχτώ!

Τα 30 λοιπόν με βρήκαν πιο ξανθιά, αλλά και πιο τολμηρή από ποτέ. Άλλώστε, η τόλμη φαίνεται από τις μικρές αλλαγές που κάνουμε και μετά έρχονται και οι μεγαλύτερες!

Μην ξεχνάτε ότι σε όποια ηλικία κι αν είστε, μια αλλαγή στα μαλλιά σας είναι αρκετή για να αλλάξετε τη διάθεσή σας και να ξανασυστηθείτε στον εαυτό σας!

Ευχαριστούμε πολύ την hair expert, Δήμητρα Δανίκα,  τόσο για τις δημιουργίες της όσο και για την υπέροχη φιλοξενία στο χώρο της.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος