Νέα Σελήνη… και τα όνειρα πραγματοποιούνται!

Νέα Σελήνη… και τα όνειρα πραγματοποιούνται!

Τα όνειρα πραγματοποιούνται!

Με αφορμή την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του  Σαββάτου στις 13 Μαρτίου 2021, η αξιαγάπητη  Δήμητρα μου πρότεινε να μοιραστώ μαζί σας  κάτι από αυτό το νέο φεγγάρι,  που θα ήταν ωφέλιμο για όλες εμάς ( που διαβάζουμε το ιστολόγιο της και το  Salon des idees καθώς είμαστε λάτρης της ομορφιάς, τέχνης, αρμονίας, και γουστάρουμε  να είμαστε  οι Εαυτοί μας)

Δεν είμαι αστρολόγος, αλλά αγαπώ και πιστεύω την σωστή αστρολογία. Ερευνώ δεκαετίες τώρα τα άστρα, το σύμπαν, τα φεγγάρια, και έχω κατανοήσει ότι με ωφελεί να πηγαίνω με τα νερά τους. Η εμπειρία μου αυτή με  έμαθε να σκέφτομαι και να πορεύομαι με βάση τα ουράνια κύματα και τους συμπαντικούς νόμους.

Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας,  τί συμβολίζει η νέα σελήνη, ποιοι είναι οι τομείς που μπορούμε να έχουμε τα μέγιστα οφέλη ,και  πώς θα μπορούσαμε στην πράξη να το πετύχουμε.

Καταρχάς η Νέα Σελήνη είναι η αρχή ενός νέου σεληνιακού κύκλου και εμφανίζεται ως μια πολύ λεπτή και ντελικάτη ημισέληνος στον ουρανό, μερικές φορές είναι κάτω από τον ορίζοντα ή φαίνεται τόσο αμυδρά ,που είναι δύσκολο να τη δούμε. Ωστόσο, είναι ακόμα εκεί! Εξακολουθεί να επηρεάζει τις παλίρροιες και η ενέργειά της είναι πάντα κυρίαρχη ακόμη και αν δεν μπορούμε να τη δούμε.

Πνευματικά, συμβολίζει μια  ήρεμη και γαλήνια στιγμή στον σεληνιακό κύκλο αλλά ταυτόχρονα συνδέεται με νέα ξεκινήματα  και καταστάσεις ανανέωσης, Δημιουργίας, Νέες ευκαιρίες,Νέα σεμινάρια, μαθήματα για ανέλιξη Εαυτού

Για να οργανώσετε τώρα τις σκέψεις σας, και να ορίσετε τις προθέσεις που αφορούν τα παραπάνω ,θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε, όταν βρείτε πρώτα ένα ήσυχο σημείο όπου δεν θα ενοχλήστε. Κάντε  έναν ιερό χώρο για εσάς. Ανάψτε ένα κερί, προσθέστε κρύσταλλα (αιματίτη, φεγγαρόπετρα ή έναν καθαρό χαλαζία ταιριάζουν με τα νέα φεγγάρια) και παίξτε μία  μουσική που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Γράψτε τις επιθυμίες σας ,σαν να έχουν ήδη συμβεί. Κρατήστε θετικές τις σκέψεις και τις προθέσεις σας .

Αν θέλετε και σας εκφράζει μπορείτε να γράψετε και να διαβάσετε φωναχτά την παρακάτω δήλωση υλοποίησης:

Είμαι ευθυγραμμισμένη με τη Σελήνη και το Σύμπαν. Η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης μου προσφέρει αφθονία και με  βοηθά να εκδηλώσω τον καλύτερο Εαυτό μου. Προσελκύω και καλωσορίζω νέες ιδέες εύκολα στη ζωή μου.

Τώρα συμπεριλάβετε μια προσωπική φράση που είναι συγκεκριμένη για την πρόθεσή σας. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε θετικές λέξεις και να αποφύγετε την αρνητικότητα. Ένα παράδειγμα μπορεί να είναι: «Είμαι ευγνώμων που έχω όλα τα χρήματα που χρειάζομαι. Ο πλούτος είναι ένα φυσικό μέρος της ζωής μου. ”

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή και η φωνοποίηση των δηλώσεών σας , μπορείτε να τις κάψετε και να στείλετε τις προθέσεις σας στο σύμπαν.

Θυμηθείτε, ακόμα και αν θεωρείτε ότι οι επιθυμίες σας είναι απλές ή μικρές δεν πρέπει να παραβλέπονται. Συμπεριλάβετε μια ιδέα , κάτι που μπορείτε να επιτύχετε μέχρι την επόμενη πανσέληνο. Επικεντρωθείτε στις απλές απολαύσεις της ζωής και επικεντρωθείτε στην παρουσία σας στις μικρές καθημερινές στιγμές. Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τη Σελήνη και τον Ουρανό!