4 λόγοι που χρειαζόμαστε τις δραστικές αλλαγές στα μαλλιά μας

4 λόγοι που χρειαζόμαστε τις δραστικές αλλαγές στα μαλλιά μας

Πηγή: https://jenny.gr/omorfia/mallia-nyhia/378828/4-logoi-poy-hreiazomaste-tis-drastikes-allages-sta-mallia-mas?fbclid=IwAR0jdJtmRayPT-pOMvjtwGfpPe_mHPHpYchFD4c6Do9FQRVVcBQnCqY3QiQ

Αλλάζουν οι συνήθειες και μαζί και οι ανάγκες μας. Τον τελευταίο ενάμιση σχεδόν χρόνο υπήρξε πολύ μεγαλύτερη ανάγκη για τεράστιες μεταμορφωσεις στα μαλλιά μας. Η εικόνα  των μαλλιών μας παίζει σημαντικό ρόλο στην ταυτότητα μας ενώ επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι αλλά φυσικά και πως εμείς οι ίδιοι βλέπουμε τον εαυτό μας.

Οι παρακάτω λόγοι θα σου εξηγήσουν γιατί χρειαζόμαστε τις αλλαγές περισσότερο από ποτέ! 

  1. Τον  τελευταίο χρόνο η πανδημία, μας έδωσε χρόνο να μείνουμε περισσότερο  με τον εαυτό μας  με αποτέλεσμα να  σκεφτούμε περισσότερο τόσο το μέσα μας όσο και το έξω μας . Αντλησαμε έμπνευση από εικόνες του διαδικτύου  ακόμη περισσότερο  και είχαμε  τον χρόνο να οραματιστουμε μια νέα εικόνα  του εαυτού μας, αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο πως αισθανόμαστε σήμερα, με τα νέα δεδομένα της ζωής μας.
  2. Θελουμε να προσφέρουμε μια έξτρα φροντίδα στον εαυτό μας. Η επίσκεψη στο κομμωτήριο απέκτησε μια πιο ουσιαστικη σημασία μιας και ήταν και παραμένει ο χώρος που το pampering αλλά και η σχέση με τον κομμωτή μας αποκτά μεγαλύτερο νόημα τώρα περισσότερο από ποτέ , οπως όλες οι σχέσεις άλλωστε.
  3. Ενας πολύ βασικός λόγος είναι όταν θέλουμε να αποτιναξουμε βάροι του παρελθόντος και ουσιαστικά να  επανεφευρουμε τον εαυτό μας. Βλέποντας μια νέα εικόνα που άμεσα μπορείς να υιοθετήσεις σου δίνει την ώθηση για τις επόμενες αλλαγές που θέλεις να προχωρήσεις στην ζωή σου. Ενα πρώτο βήμα λοιπόν ώστε να ανακτήσεις τον έλεγχο ως προς τον νέο τρόπο ζωής.
  4. Βγηκαμε από την comfort zone μας θέλοντας και μη, κάτι που σε πολλές περιπτώσεις  έδωσε την ώθηση  σε πολλές γυναίκες να σκεφτούν διαφορετικά, “αφού πέρασε και αυτό γιατί να μην γίνω  πιο τολμηρή και επιτέλους να αποφασίσω να  τολμήσω την αλλαγή που πάντα είχα στο μυαλό μου όπως εκείνο το pixxie που πάντα ονειρευόμουν”.

Και να σου πω και κάτι να το τολμήσεις αρκεί να δώσεις τον χρόνο στον εαυτό σου να βρει την αλλαγή που του ταιριάζει ιδανικά, την δεδομένη στιγμή της ζωής σου ώστε αυτή να λειτουργεί σαν μεταμόρφωση και όχι σαν μεταμφίεση!

Ευχαριστούμε πολύ την hair expert,  Δήμητρα Δανίκα, για τις συμβουλές της.