4 λόγοι που χρειαζόμαστε τις δραστικές αλλαγές στα μαλλιά μας

4 λόγοι που χρειαζόμαστε τις δραστικές αλλαγές στα μαλλιά μας

Αλλάζουν οι συνήθειες και μαζί και οι ανάγκες μας. Τον τελευταίο ενάμιση σχεδόν χρόνο υπήρξε πολύ μεγαλύτερη ανάγκη για τεράστιες μεταμορφώσεις στα μαλλιά μας. Η εικόνα  των μαλλιών μας παίζει σημαντικό ρόλο στην ταυτότητα μας ενώ επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι αλλά φυσικά και πως εμείς οι ίδιοι βλέπουμε τον εαυτό μας.

Οι παρακάτω λόγοι θα σου εξηγήσουν γιατί χρειαζόμαστε τις αλλαγές περισσότερο από ποτέ! 

  1. Τον  τελευταίο χρόνο η πανδημία, μας έδωσε χρόνο να μείνουμε περισσότερο  με τον εαυτό μας  με αποτέλεσμα να  σκεφτούμε περισσότερο τόσο το μέσα μας όσο και το έξω μας . Αντλήσαμε έμπνευση από εικόνες του διαδικτύου  ακόμη περισσότερο  και είχαμε  τον χρόνο να οραματιστούμε μια νέα εικόνα  του εαυτού μας, αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο πως αισθανόμαστε σήμερα, με τα νέα δεδομένα της ζωής μας.
  2. Θέλουμε να προσφέρουμε μια έξτρα φροντίδα στον εαυτό μας. Η επίσκεψη στο κομμωτήριο απέκτησε μια πιο ουσιαστική σημασία μιας και ήταν και παραμένει ο χώρος που το pampering αλλά και η σχέση με τον κομμωτή μας αποκτά μεγαλύτερο νόημα τώρα περισσότερο από ποτέ , όπως όλες οι σχέσεις άλλωστε.
  3. Ένας πολύ βασικός λόγος είναι όταν θέλουμε να αποτινάξουμε βάρη του παρελθόντος και ουσιαστικά να  επανεφεύρουμε τον εαυτό μας. Βλέποντας μια νέα εικόνα που άμεσα μπορείς να υιοθετήσεις σου δίνει την ώθηση για τις επόμενες αλλαγές που θέλεις να προχωρήσεις στην ζωή σου. Ένα πρώτο βήμα λοιπόν ώστε να ανακτήσεις τον έλεγχο ως προς τον νέο τρόπο ζωής.
  4. Βγήκαμε από την comfort zone μας θέλοντας και μη, κάτι που σε πολλές περιπτώσεις  έδωσε την ώθηση  σε πολλές γυναίκες να σκεφτούν διαφορετικά, “αφού πέρασε και αυτό γιατί να μην γίνω  πιο τολμηρή και επιτέλους να αποφασίσω να  τολμήσω την αλλαγή που πάντα είχα στο μυαλό μου όπως εκείνο το pixxie που πάντα ονειρευόμουν”. 

Και να σου πω και κάτι να το τολμήσεις αρκεί να δώσεις τον χρόνο στον εαυτό σου να βρει την αλλαγή που του ταιριάζει ιδανικά, την δεδομένη στιγμή της ζωής σου ώστε αυτή να λειτουργεί σαν μεταμόρφωση και όχι σαν μεταμφίεση!