Γκρίζα μαλλιά ναι, όχι, γιατί.

Γκρίζα μαλλιά ναι, όχι, γιατί.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα πολλές γυναίκες επαναφέρουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά.
Ένας από αυτούς είναι η αποδοχή, φαίνεται  πως στα πλαίσια και στην προσπάθεια της αποδοχής του εαυτού μας η εικόνα μας είναι μέρος αυτού. Το να αποδέχεσαι χωρίς ενοχή την ηλικία σου, τα μοναδικά σου χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες σου είναι μέρος της ωρίμανσης σου και δεν αφορά μόνο την δική σου αποδοχή αλλά και των άλλων.
Τι σχέση έχουν τώρα όλα αυτά με τα μαλλιά;
Πως αλλιώς θα μπορούσες να εξηγήσεις το γεγονός ότι όταν θες να αλλάξεις κάτι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι να αλλάξεις πάνω σου είναι τα μαλλιά σου .Ένα βήμα λοιπόν πιο κοντά στις επιθυμίες σου.
Αν τα γκρίζα μαλλιά που πλέον βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό σου προχωρά και δοκίμασε το, άλλωστε γρήγορα μπορεί αυτό να αλλάξει αν δεν το επιθυμείς πια. Και αν το αποφασίσεις έτσι να είναι, φρόντισε τα δώσε τους πολυτέλεια, υγεία , και ασημένια λάμψη και αν αγαπάς να καλλιτεχνείς την εικόνα σου παραπάνω, μια πιο εικαστική παρέμβαση με μια χρωματιστή ή παραπάνω λευκή τούφα στο γεωμετρικό σου κούρεμα θα δώσει μια έξτρα πινελιά στην επιλογή σου.
Και να θυμάσαι πάντα: Feeling good = Looking good