Πότε μια αλλαγή στα μαλλιά μας είναι πραγματικά απελευθερωτική

Πότε μια αλλαγή στα μαλλιά μας είναι πραγματικά απελευθερωτική

Το προσωπικό μας στυλ ταυτίζεται με την προσωπικότητα μας και έχει να πει μια ιστορία για εμάς, όσο λοιπόν πιο  κοντά βρισκόμαστε στον εαυτό μας τόσο πιο εύκολο είναι να  αναγνωρίσουμε το στιλ μας το οποίο έτσι και αλλιώς επηρεάζεται και εξελίσσεται ανάλογα με τον τρόπο ζωής μας.

Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που ο τρόπος που επιλέγουμε να φοράμε τα μαλλιά μας κάθε φορά έχει πολύ να κάνει με την διάθεση μας και την ενέργεια μας, κάτι που μόνο εμείς οι ίδιοι το γνωρίζουμε και φυσικά είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος που μας περιποιείται να αφουγκράζεται αυτή μας την ανάγκη και διαδρομή.

Όταν λοιπόν ολόκληρη η βιομηχανία  της μόδας στηρίζεται γύρω από την φιλοσοφία του να είσαι ο εαυτός σου  δεν είναι τυχαίο το ότι αυτή προκύπτει από την ανάγκη το να έρθουμε όσο πιο κοντά στον αυθεντικό μας εαυτό. Ενώ συνεχίζουμε να μιλάμε για εικόνα και δη εικόνα μαλλιών φέρε στο μυαλό σου τις φορές εκείνες που έβλεπες κάτι στο περιοδικό με την επιθυμία να το αντιγράψεις και όταν το έκανες ήταν πάνω σου αν όχι λάθος, άβολο.

 

Για να αποφύγεις τέτοιου είδος λάθη πρέπει να ακούς το ένστικτο σου σε οποία νέα πρόταση ακούς από τον ειδικό, μπορεί αυτή να είναι  ταιριαστή για τα χαρακτηριστικά σου αλλά όχι ιδανική για την ψυχολογία σου.

Τα μαλλιά μας κρατούν πολλά από τα συναισθήματα μας καταγράφοντας τα με ένα τρόπο Δεν είναι λίγες οι φορές  που αποφασίζει μια γυναικά να κάνει έντονη αλλαγή στα μαλλιά της όταν διανύει μια δύσκολη περίοδο στην ζωή της η όταν θέλει να διακόψει δεσμούς που την βαραίνουν. Σύμφωνα με μια  μελέτη του TYME σε συνεργασία με το YouGov, το 20 % των 680 γυναικών στις ΗΠΑ που ερωτήθηκαν ανέφεραν ότι έκλαψαν για ένα κούρεμα που δεν τους άρεσε, ενώ 1 στις 6 γυναίκες δήλωσε ότι νιώθει άσχημα με την εμφάνιση της και τον εαυτό της όταν  κάτι δεν πήγαινε καλά με τα μαλλιά της.

Η επαφή  με τον κάθε άνθρωπο που θέλει να κάνει μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά του είναι σημαντικό να λειτουργεί με εν συναίσθηση και όχι με παρόρμηση κατά την γνώμη μου  αυτό και για τις δυο πλευρές, του επαγγελματία και του ανθρώπου που περιμένει να αλλάξει .Καλό είναι λοιπόν οι αλλαγές αυτές να γίνονται σε περιόδους που κάνει νιώθει πιο ήρεμος ώστε η αλλαγή να είναι πραγματικά απελευθερωτική και μεταμορφωτική και να καθρεφτίζει τον τρόπο που θες πλέον να παρουσιαστείς στον κόσμο.