Τα οφέλη ενός βαθύ καθαρισμού στο δέρμα του κεφαλιού σου.

Τα οφέλη ενός βαθύ καθαρισμού στο δέρμα του κεφαλιού σου.

Πολλές φορές έχουμε απαιτήσεις από τον εαυτό μας χωρίς να γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και τις δυνατότητες μας αντίστοιχα. Αυτή η έννοια ταιριάζει και για τα μαλλιά μας και για αυτό σήμερα σου έχω ετοιμάσει ένα βασικό πλάνο για την καλή υγεία των μαλλιών σου των μαλλιών ξεκινώντας από το δέρμα του κεφαλιού σου κάτι που παραλείπουμε συχνά παρόλο που είναι το μέρος που τροφοδοτεί την τρίχα κατά μήκος.

Τα μαλλιά μας εκτίθενται καθημερινά στην ατμοσφαιρική ρύπανση, στην σκόνη και στα προϊόντα styling τα οποία μπορεί να αφήνουν υπολείμματα στα μαλλιά μας ακόμη και μετά το λούσιμο. Θα έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που κάνεις απολέπιση στο πρόσωπο σου, το δέρμα σου δείχνει πολύ πιο λαμπερό.


Αυτό συμβαίνει και με το Hair scrub καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας του κεφαλιού σου που προσκολλούνται τόσο στο δέρμα του κεφαλιού σου όσο και στα μήκη της τρίχας σου και είναι αυτά που θα δημιουργήσουν νιφάδες, οι οποίες εκτός από την δυσάρεστη όψη δεν αφήνουν την τρίχα σου να επωφεληθεί από τα φυσικά λιπίδια που παράγονται τροφοδοτώντας έτσι την φυσική ενυδάτωση των μαλλιών σου. Κατά συνέπεια η τρίχα σου μεγαλώνει πιο υγιής και με περισσότερη λάμψη.


Βάζοντας το Hair scrub στην hair ρουτίνα σου και κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις βελτιώνεις την κυκλοφορία του αίματος επιταχύνοντας με αυτό τον τρόπο το μεγάλωμα της τρίχας σου.
Επειδή όλα και εμείς μαζί τρέχουν, μια παύση συχνά πυκνά είναι αυτό που χρειαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε στον εαυτό μας μικρά πράγματα που όμως έχουν μεγαλύτερα οφέλη από όσο μπορεί να νομίζουμε. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν μικρές ενέσεις αυτενέργειας διαμορφώνοντας μας μια άλλη καθημερινότητα, αυτή της φροντίδας προς τον εαυτό μας.