Χειμώνας και οι τάσεις στα χρώματα των μαλλιών

Χειμώνας και οι τάσεις στα χρώματα των μαλλιών

Έχεις σκεφτεί γιατί τον χειμώνα επιλέγουμε  πιο θερμά χρώματα στα μαλλιά μας από ότι συνήθως;

Το φως στην Ελλάδα ως μεσογειακή χωρά είναι πιο δυνατό. Το καλοκαίρι ανεξάρτητα από την παλέτα των χρωμάτων που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας επιλέγουμε συνήθως χρώματα πιο neutral, με απαλή χροιά ώστε το χρώμα μας να δείχνει πιο ουδέτερο  χωρίς να φωσφορίζει, κάτι που συνήθως συμβαίνει με τα έντονα θερμά χρώματα γύρω από την παλέτα του κόκκινου και του πορτοκαλί.

Τον χειμώνα που το φως γίνεται πιο ψυχρό και σκοτεινό, τα ζεστά χρώματα στα μαλλιά μας και στο make up μας δεν δίνουν απλώς μια υγιή όψη στην επιδερμίδα μας ,κάτι που μας δίνει ο ήλιος του καλοκαιρινούς μήνες , παράλληλα η θέρμη των χρωμάτων συνδέεται με την ζεστασιά του ηλίου και της φωτιάς δημιουργώντας μας μια αίσθηση θαλπωρής..

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να πειραματιστείς με  ένα statement bold look, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να το κάνεις, επιλέγοντας πάντα  την κατάλληλή για την επιδερμίδα σου απόχρωση και την κατάλληλη φυσικά τεχνική. Αν μέχρι τώρα διατηρούσες το φυσικό σου χρώμα η τεχνική painting θα είναι μια ήπια μετάβαση καθώς μπορείς να δημιουργήσεις δυο με τρεις αποχρώσεις σε χάλκινους τόνους που θα ΄λιώνουν ΄μεταξύ τους για ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα.

Το φάσμα των κόκκινων μαλλιών εκτείνεται σε μια πολύ μεγάλη και πλούσια γκάμα χρωμάτων , από πυρόξανθα και strawberry blonde έως χάλκινα , κόκκινα cherry  και ρουμπινί αφήνοντας σου την ελευθέρια να βρεις αυτό που ταιριάζει τόσο στην εικόνα σου όσο και στην ψυχολογία σου.