Οι πιο Hot Τάσεις στo μανικιούρ σου

Οι πιο Hot Τάσεις στo μανικιούρ σου

Κάθε φορά που μιλάμε για τάσεις μιλάμε περισσότερο για έμπνευση ξεχωρίζοντας ότι μας τραβά την προσοχή από το τι συμβαίνει στην μόδα την δεδομένη χρονική στιγμή.


Το all time classic γαλλικό μανικιούρ εκσυγχρονίζεται και πρωταγωνιστεί με διάφορες παραλλαγές και στο χρώμα και στο σχήμα της γραμμής . Είναι μια κομψή πρόταση για όσες αγαπούν το french manicure ενώ στην πρώτη γραμμή ξεχωρίζει το half moon nails.

Επίσης όσον αφορά τα χρώματα, το φθινόπωρο – χειμώνα 2021-2022 εκτός από το αγαπημένο κόκκινο, Μπορντό, καφέ, γρι, nude, μαύρο… είναι τα blending colors με αφηρημένα σχέδια για τις λίγο πιο τολμηρές. Αν από την άλλη χρειάζεσαι κάτι πιο statement , τα τεχνητά νύχια θα σε καλύψουν μιας και σου δίνουν την ελευθερία για δημιουργίες που τραβούν τα βλέμματα προσφέροντας επιπλέον διάρκεια στο μανικιούρ σου, συνδυάζοντας ελεύθερα μοτίβα σε παλ αποχρώσεις.


Η μόδα πλέον σε απελευθερώνει και είναι και κάτι που ισχύει και στο μανικιούρ σου, feel free λοιπόν να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου και στην καθημερινότητα σου.