Τα top make overs των celebrities για το 2021

Τα top make overs των celebrities για το 2021

Το 2020 και το 2021 ήταν μια epic εποχή όσο αφορά τις μεταμορφώσεις μαλλιών, πιθανόν λόγω των έντονων περιορισμών τα μαλλιά μας ήταν το μόνο πεδίο που μπορούσαμε να ανακτήσουμε τον έλεγχο του εαυτού μας και της ζωής μας.
Μερικές από αυτές τις αλλαγές έκαναν την διαφορά και εσύ μπορείς να αντλήσεις έμπνευση για την επόμενη δική σου μεταμόρφωση.

Η Megan Fox έκανε μια από τις πιο τολμηρές αλλαγές μιας και από μελαχρινή έγινε silver  blonde, μια ακραία αλλαγή που όμως ταιριάζει στην χρωματική της παλέτα. Στα plus εδώ είναι το βάθος στην ρίζα σε ψυχρό καστανό.


Επόμενη αλλαγή που μας επισημαίνει ότι η μόδα κάνει κύκλους και ανατρέχουμε σε μνήμες από τις φωτογραφίες της μαμάς είναι η αλλαγή της Billie Eilish. Από το έντονα ντεκγραντέ shuggy κούρεμα της, γύρισε σε ένα bobcut με αφέλειες και έγραψε χαρακτηριστικά “όπως η μαμά” ποστάρωντας φωτογραφία της μητέρας της από την δεκαετία του 80.


Το bob κούρεμα είχε και έχει την τιμητική του στις μεταμορφώσεις που επιλέγουν οι γυναίκες,  μια από αυτές ήταν της Kourtney Kardashian όπου αποχωρίστηκε την σούπερ μακριά της κόμη και έκανε το ντεμπούτο της με ένα wavy bob.


Από μελαχρινή σε platinum blonde μεταμορφώθηκε και η Selena Gomez αφήνοντας την ρίζα στο φυσικό της χρώμα.

Ενώ η Gigi Hadid αποκάλυψε τα χάλκινα μακριά silky μαλλιά της από ξανθά, στην πασαρέλα του Vercage.

Μία ακόμη μεγάλη αλλαγή από ξανθά σε καστανά αυτή την φορά έκανε η Cara Delevingne γράφοντας στο ig της “Οι ξανθιές  διασκεδάζουν περισσότερο αλλά οι μελαχρινές….” αποκαλύπτοντας την σκούρα της κόμη.


Η Hilary Duff πρόσθεσε μια φουτουριστική νότα στην εμφάνιση της αλλάζοντας τα μαλλιά της από ξανθά σε τιρκουάζ, καθώς όπως είπε η ίδια” χρειαζόμουν μια αλλαγή”.

Το Super model Bella Hadid πλαισίωσε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με την faceframe τεχνική εμπνευσμένη από τα 90’s σε χάλκινες αποχρώσεις και πρόσθεσε μια πιο fun αν και αμφιλεγόμενη τάση στην συνολική της εικόνα.


Τέλος η Hailey Bieber η οποία είναι συνήθως ξανθιά έγινε ζεστή καστανή με απαλές ανταύγειες δημιουργώντας ενα πιο natural look.


Οι τάσεις διαρκώς μεταβάλλονται και  είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο όταν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου θα πρέπει να επιλέγεις αυτή που σε εκφράζει και σε κάνει να νιώθεις μοναδική και χαρούμενη.