Πρώτα λευκά, πρώτη φορά βαφή στα μαλλιά μου, τι να κάνω?

Πρώτα λευκά, πρώτη φορά βαφή στα μαλλιά μου, τι να κάνω?

Δεν είναι λίγες οι φορές ή μάλλον είναι πολλές που μια γυναίκα μπαίνει σε αυτή την αναζήτηση.
Πρώτα λευκά να τα βάψω!? Να αφήσω να φαίνονται τα λευκά? Να κάνω λίγες ανταύγειες να τα καμουφλάρω? Και πολλά ακόμα τα ερωτήματα που θα προσπαθήσω να στα απαντήσω σε αυτό το άρθρο αναλυτικά,αν δεν απαντηθούν τα δικά σου μην διστάσεις να με ρωτήσεις.


Το πρώτο που θα πρέπει να απαντήσεις στον εαυτό σου είναι αν σου αρέσει το φυσικό σου χρώμα και δεν θέλεις να το αποχωριστείς.
Σε αυτή την περίπτωση ανήκει μια μεγάλη κατηγορία των γυναικών όπου συνήθως έχει πολύ λίγα λευκά αλλά σε καστανή βάση ξεχωρίζουν αρκετά.
Μια λύση σε αυτή την περίπτωση είναι να συστηθείς με τον κόσμο της βαφής όσο πιο ομαλά. Αυτό μπορεί να γίνει βάφοντας τμηματικά εκείνο το μέρος των λευκών μαλλιών που συχνά βρίσκεται στους κροτάφους ή στην χωρίστρα σου. Σε περίπτωση λοιπόν που τα λευκά σου μαλλιά περιορίζονται σε μικρή επιφάνεια η βαφή μαλλιών στον ίδιο τόνο με όξινη τεχνολογία, χωρίς αμμωνία θα είναι αυτή που θα πρέπει να επιλέξεις, καθώς θα σου προσφέρει ένα μακιγιάρισμα στα πρώτα λευκά, έντονη λάμψη και φυσικά είναι ιδανική για ολόκληρη την επιφάνεια των μαλλιών σου αλλά και σαν υπηρεσία λάμψης.


Αν από την άλλη θα ήθελες να φωτίσεις με την ευκαιρία το χρώμα των μαλλιών σου τα baby-ligths είναι μια τεχνική που θα αγαπήσεις. Τα λευκά μαλλιά σου θα μπερδευτούν με τα baby-ligths (πάρα πολύ λεπτές ανταύγειες ) όπου καθώς μακραίνουν δεν δημιουργούν την “γραμμή “της βαφής. Η επανάληψη τους εξαρτάται από την διαφορά στο ύψος τόνου που θα επιλέξεις σε σχέση με το φυσικό σου χρώμα.
Μία ακόμα υπηρεσία που μπορείς να απολαύσεις αν αγαπάς τα γκρίζα μαλλιά σου και σε ενοχλεί η κιτρινίλα που δημιουργείται, είναι οι θεραπείες χρώματος οι οποίες αναζωογονούν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά και σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξεις την ένταση της απόχρωσης που θα επιλέξεις.
Τα φυσικά γκρίζα μαλλιά πλέον είναι μια τάση που μπορεί να σου ταιριάζει μπορεί και όχι αν όμως επιλέγεις αυτή την χρωματική ταυτότητα αλλά θέλεις και λίγο να το διασκεδάσεις μια εικαστική προσέγγιση με την color blocking τεχνική θα υποστηρίξει αβίαστα αυτή σου την επιθυμία. Ξεχωρίζοντας ένα γεωμετρικό τμήμα ανάλογα με το κούρεμα σου και επιλέγοντας ένα χρώμα που θα ταιριάζει στο δέρμα αλλά και στη διάθεσή σου μπορεί να σε ανανεώσει αλλά κανένα χρωματίσει τον κόσμο σου μιας και το χρώμα έχει άμεση επίδραση τόσο στην εικόνα μας όσο και στην ψυχολογία μας.


Όλες οι παραπάνω ιδέες που σου προτείνω μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν μεταξύ τους και να δημιουργηθούν άλλες τόσες τεχνικές και ακόμα παραπάνω μιας και κάθε φορά τα μαλλιά σου λειτουργούν σαν ένας καμβάς ζωγραφικής που το τελικό έργο προκύπτει από την υπόλοιπη σου εικόνα και ψυχολογία και αυτό είναι το πιο δημιουργικό κομμάτι της σχέσης και συνεργασίας μαζί σου. Η αναζήτηση της ιδανικής εικόνας κάθε φορά.