Τα πιο επιτυχημένα bob cuts του 2021

Τα πιο επιτυχημένα bob cuts του 2021

Το bob κούρεμα με τις κοντές chopy αφέλειες της Irina Shayk για τη εμφάνιση της στο New York fashion week είχε ένα rock αλλά και sexy chic χαρακτήρα που ταίριαζε απόλυτα στο οβάλ του προσώπου της και στη εμφάνιση της συνολικά.


Το blunt bob της Camilla Cabello αφαίρεσε χρόνια και όγκο από πάνω της και σίγουρα ήταν μια από τις ιδανικές επιλογές.


Η Sienna Miller επέλεξε ένα bob cut σε μήκος πάνω από τους ώμους με μακριές αφέλειες όπου σβήνουν διακριτικά και συνδέονται με τα πλαϊνά τμήματα των μαλλιών της, ένα look που ταιριάζει υπέροχα και ενισχύει την wavy υφή των μαλλιών της.


Η  ηθοποιός Lucy Boynton φορά συνήθως τα μαλλιά της σε bob κούρεμα με γαλλικό αέρα σαν να μην έχει γίνει καμία απολύτως προσπάθεια, σε ξανθές έως πλατινέ αποχρώσεις και σε μήκος έως το πηγούνι. Αυτή την φορά εμφανίστηκε με ένα cinnamon copper bob σε ύψος έως τους ώμους και με long bangs χωρισμένες στην μέση υιοθετώντας για ακόμη μια φορά ένα από τα πιο stylish looks.


Το sharp bob έως το πηγούνι της Rosamud Pike αποτελεί ένα από τα πιο statement look, το οποίο λειτουργεί σαν ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά σου από μόνο του. Δείχνει υπέροχο σε ίσια μαλλιά ενώ φοριέται εξίσου υπέροχα και σε διαφορετικές υφές. Ανάλογα λοιπόν το σχήμα του προσώπου σου μπορείς να το τολμήσεις σε όλους τους τύπους μαλλιών.


Το 2019 η Kaia Gerber αποχωρίστηκε την μακριά της κόμη και εμφανίστηκε με ένα υπέροχο blunt bob έως το πηγούνι το 2021 το αγαπημένο bob cut άλλαξε σε ένα πιο frencie style σε ύψος έως τους ώμους με μακριές αφέλειες και όπως έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά “Τα μαλλιά μου ήταν ένα ταξίδι αλλά τώρα επιστρέψαμε” τονίζοντας έτσι ότι επέστρεψε σε ότι την εκφράζει περισσότερο.


Το μοντέλο Taylor Hill υιοθέτησε από το 2020 το lob και το 2021 ενίσχυσε το καστανό χρώμα σε ένα κάστανο ξανθό καρέ δίνοντας του έτσι ένα πιο beach effortless look.