Το σοφιστικέ σοκολατί χρώμα και οι ανάγκες του.

Το σοφιστικέ σοκολατί χρώμα και οι ανάγκες του.

Οι αποχρώσεις  της σοκολάτας και όλοι οι τόνοι γύρω από αυτή προσφέρουν  μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση με πολλαπλά οφέλη στην εικόνα των μαλλιών.

Ένα από αυτά είναι η πιο εύκολη συντήρηση από το ξανθό ή το χάλκινο χρώμα μιας και αν δεν έχεις λευκά μαλλιά δεν κάνει έντονη διαφορά με την ρίζα σου ενώ με μάσκες χρώματος αλλά και πλούσια ενυδάτωση με μάσκες και leave in θεραπείες τα μαλλιά σου θα αντανακλούν το φως και το χρώμα σου θα δείχνει  πολυτελή και λαμπερό.
Το κλειδί στις πιο σκούρες σοκολατί αποχρώσεις είναι να διασφαλίζεις ότι υπάρχουν ‘πινελιές’ πιο ανοιχτών αποχρώσεων ώστε να δείχνει το χρώμα σου ακόμα πιο φυσικό και με ‘κίνηση’ ειδικά αν σου αρέσουν τα  κυματιστά μαλλιά .

Οι τόνοι του καφέ που μπορείς να επιλέξεις έχουν μια πλούσια γκάμα, από πιο θερμά έως πιο ψυχρά, κάνε εικόνα την σοκολάτα γάλακτος έως την bitter και όλες τις ενδιάμεσες αποχρώσεις οι οποίες θα ενισχύσουν την φωτεινότητα στο δέρμα σου ανάλογα με την απόχρωση των ματιών σου και της επιδερμίδας σου, ενώ θα αναζωογονήσουν το πρόσωπο σου κάνοντας το να φανεί νεότερο.
Η επιλογή της σωστής απόχρωσης εξαρτάται από τον τόνο του δέρματός σου, μια γενική κατεύθυνση που μπορεί να σε βοηθήσει για στην ιδανική επιλογή είναι η εξής: oι γυναίκες με ζεστό χρυσαφένιο τόνο δέρματος δείχνουν υπέροχες με σοκολατένιες αποχρώσεις μαλλιών και μια απαλή  χάλκινη – κοκκινωπή λάμψη. Ενώ οι γυναίκες με πιο ψυχρούς τόνους δέρματος θα πρέπει να προσπαθήσουν να επιτύχουν πιο ψυχρές  αποχρώσεις.


Τα υπέροχα σοκολατί πολυτονικά  χρώματα μαλλιών είναι έντονα και λαμπερά και είναι μια ιδανική πρόταση για σένα που είσαι fun της πιο  φυσικής εμφάνισής.