Τα 3 πιο χαρακτηριστικά κουρέματα όλων των εποχών που θα είναι πάντα τάση.

Τα 3 πιο χαρακτηριστικά κουρέματα όλων των εποχών που θα είναι πάντα τάση.

Αν σου έλεγαν να επιλέξεις ένα κούρεμα που θα συντροφεύει για πάντα ποιο θα ήταν αυτό!?

Ακριβώς! το καρέ κούρεμα. Είναι αυτό που είναι το πρώτο στην λίστα και αν το έχεις φορέσει ξαναγυρνάς και ξαναγυρνάς ενώ είναι η πιο safe επιλογή σου για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι καθώς μακραίνει έχει την πιο χαμηλή ανάγκη σε συντήρηση μιας και δεν θα δεις έντονες διακυμάνσεις στα μήκη των μαλλιών σου. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι σου προσθέτει μια δυναμική στην συνολική σου εικόνα, ειδικά όταν αφήνει ελεύθερους τους ώμους και η κίνηση του, σου προσθέτει μια extravagant νότα. Μια χαρακτηριστική εικόνα το καρέ της Uma therman που υιοθέτησε για τις ανάγκες της ταινίας Pulp Fiction.


Το αμέσως επόμενο κούρεμα που θα είναι πάντα εδώ είναι οι blunt αφέλειες. Ενώ πολύ λόγος γίνεται για τις curtain bangs οι αυστηρές αφέλειες θα είναι πάντα ένα από τα πιο statement και θηλυκά look. Άλλοτε σε συνδυασμό με καρέ κοντά άλλοτε σε συνδυασμό με πολύ μακριά μαλλιά. Οι αφέλειες σε μήκος έως τα φρύδια σου κορνιζάρουν υπέροχα τα μάτια σου και προσθέτουν εάν αέρα vamp και μυστηρίου. Είναι με βεβαιότητα
το look που θα επιλέξεις όταν θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματά πάνω σου ακριβώς όπως η Naomi Cambel στην χρήση εποχή των  top models στα nineties.


Φυσικά δεν θα παραλείπαμε το pixie cut, το κοντό κούρεμα έχει φανατικούς οπαδούς. Οι γυναίκες που το έχουν υιοθετήσει και αγαπήσει σπάνια θα επιστρέψουν στην παλιά τους ζωή. Ένας από τους λόγους είναι φυσικά η ευκολία που θα σου προσφέρει στην καθημερινότητα σου το easy to go styling που χρειάζεται.
Σκέψου το εμβληματικό pixie της Audrey Hepburn ως απόδειξη για το επόμενο σου κούρεμα.