4 λόγοι που θα σε πείσουν να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου

4 λόγοι που θα σε πείσουν να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου

H εποχή που όλα γύρω μας ανθίζουν είναι μια καλή εποχή να ανανεώσουμε και την εμφάνιση μας. Βγαίνουμε λοιπόν από το καβούκι μας και να αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε από θα ξεκινήσουμε πρώτα την ανανέωση μας. Μιλώντας φυσικά για μαλλιά και αφήνοντας πίσω το περιττό βάρος του χειμώνα ίσως είναι μια καλή στιγμή  να φλερτάρουμε με τις μεγαλύτερε αλλαγές στα μαλλιά μας .Παρακάτω σου περιγράφω αν ήδη αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να κάνεις την κίνηση να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά 4 βασικούς λογούς για να το κάνεις.

1ον Αν θες να αναδείξεις το sexiness σου, τα κοντά μαλλιά θα περιγράψουν υπέροχα στους ώμους και την πλάτη σου, ένα από τα πιο θηλυκά σημεία στο σώμα μια γυναίκας αρκεί να δοθεί μέσα από το κούρεμα το ιδανικό για σένα σχήμα.

2ον Τα κοντά μαλλιά τραβούν τα βλέμματα πάνω σου . Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι μια γυναίκα με καλοκουρεμένα κοντά μαλλιά αφήνει πίσω της έναν αέρα αυτοπεποίθησης.

3ον Για να μην ξεχνάμε τα πρακτικά τα κοντά μαλλιά είναι πολύ εύκολα στο να τα φορμάρεις μόνη σου και σίγουρα χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ λιγότερο χρόνο, αν λοιπόν τρέχεις και δεν φτάνεις και ο χρόνος σου είναι περιορισμένος σκέψου ότι με τα σωστά προϊόντα styling σε 5 λεπτά θα είσαι έτοιμη.

4ον Τα κοντά μαλλιά είναι μια δήλωση ανεξαρτησίας από μόνα τους και αυτό είναι καταγεγραμμένο στην πεποίθηση μας, αν λοιπόν θέλεις να κάνεις την δική σου δήλωση μέσα από την εικόνα σου επέλεξε το κοντό κούρεμα που ταιριάζει ιδανικά τόσο στην υφή και στο σχήμα του προσώπου σου όσο και στην συνολική σου φιγούρα.