Θέλω να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου

Θέλω να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου

Είναι η ώρα  που πραγματικά νιώθεις την ανάγκη για μια αλλαγή. Κάποιες φορές  μπορεί μια μικρή διαφορά χρώματος ή μια μικρή παρέμβαση στο κούρεμα σου να σε καλύψει. Τι γίνεται όμως όταν έχεις ανάγκη για  ένα total make over?

Είναι τόσες πολλές οι εικόνες που μπορεί να βλέπουμε καθημερινά και να μας επηρεάζουν, είναι όμως οι κατάλληλες για εμάς;

Ένα από τα πράγματα που είναι σημαντικό είναι να συλλέξεις αυτές τις εικόνες που σου “λένε κάτι” ακόμα και αν είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, ακόμα και κάποιες παλαιότερες δικές σου φωτογραφίες. Μέσα από αυτές τις εικόνες  και την κατάλληλη επικοινωνία και  συμβουλευτική  χτίζεται ένα παζλ πολλών και διαφορετικών πλευρών και εικόνων που σκοπό έχει να βγάλει προς τα έξω την  πλευρά αυτή που την δεδομένη στιγμή θες να φωτίσεις.

Υπάρχει πάντα μέσα από το σχήμα του προσώπου μας, το χρώμα της επιδερμίδας  των  ματιών μας, ακόμα και το σχήμα του σώματος μας ένας ή και περισσότεροι κώδικες ιδανικοί για εμάς, κάτι σαν εξίσωση που προκύπτει ο άγνωστος χ. Πέρα από αυτό όμως στο τέλος της ημέρας έχει να κάνει με το πως αυτή η αλλαγή σε κάνει να αισθάνεσαι, πόσο συμβατή είναι με το μέσα σου, πως λοιπόν οι γενικοί κανόνες θα προσαρμοστούν στην προσωπικότητα σου και σε αυτό που νιώθεις.

Πολλές φορές μέσα από την εικόνα μας θέλουμε κάτι να πούμε.

Αν  έχεις την ανάγκη για μεγαλύτερη εξωστρέφεια  μπορεί να χρειάζεσαι κάτι πιο  έντονο, πιο bold, πιο statement look.

Όλο αυτό έχει να κάνει με το συναίσθημα και τις εμπειρίες σου. Πρόκειται για μια διαδρομή όπου για όποιον θυμάται τη ταινία “Στο μυαλό του John Malkovich”, χρειάζεται ο ειδικός πέρα από τη γνώση, για να σε ψυχανεμίσει, να μπει στο μυαλό σου, έτσι ώστε στη συνέχεια να είναι ένα αποτέλεσμα όπου κάθε πρωί που σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου να μπορείς και εσύ ή ίδια να στηρίξεις πρακτικά και συναισθηματικά. Ένα μίνι course μαζί του με ποιον τρόπο και με τι σύστημα φροντίδας και περιποίησης  θα στηρίξεις το νέο σου look που θα σου είναι απαραίτητο.

Επιπλέον, μπορείς να υποστηρίξεις το νέο σου hair look με μια ανανέωση του στιλ σου, του make up, των αξεσουάρ και των ρούχων σου. Μπορεί να θέλεις να εκφράσεις το πιο δυναμικό, sexy, girly, ρομαντικό  κομμάτι του εαυτού σου, ή και όλα αυτά μαζί ανάλογα τη στιγμή. Η εικόνα συχνά παρουσιάζει μια πλευρά του εαυτού μας που θέλουμε να εκφράσουμε τη δεδομένη στιγμή και μιλάει για εμάς πριν εμείς πούμε κάτι.

Για σκέψου το, ήρθε η ώρα για την δική σου αλλαγή;

Εσύ τι θα ήθελες να πεις, να εκφράσεις μέσα από την εικόνα σου;